>
Facebook hozzászólás

KEZEKET FEL!

Ezeket a köveket nem a széfben őrzik

Minden nő tudja, milyen színű drágakő áll neki jól. Innentől már könnyű a dolgod, az idei, őszi színpalettából válaszd ki a neked legmegfelelőbbet, illetve legmegfelelőbbeket, és már kész is körmeid ragyogása! Ezen az őszön ugyanis csillogunk!

Divatszínek kristályokból, Kép: CND
Divatszínek kristályokból, Kép: CND

Látod ezt a pazar színkavalkádot? Nos, ez az öt új drágakő ihlette, elegáns, szenvedélyes, ragyogó árnyalat nyújtja neked a belső ragyogás titkát ezen az őszön. Körmös szakértőink szerint ezzel a színpalettával igazán mindenki megtalálhatja saját, belső ragyogását.

Őszi körömlakkszín, Kép: CND
Kép: CND

„Ez a kollekció bemutatja azt az extra eleganciát és a megtorpanásra ösztönző vakító fényt, amelyet csak egy Swarovski kristály kínálhat –  mondta Jan Arnold, a körmös szakmában nálunk is jól ismert cég stílusigazgatója. Michelle Rice, az osztrák üvegcsiszolással foglakozó vállat egyik operatív igazgatója hozzátette: „a két cég között él az igazi alkímia, amit a nők a körmükkel, és a csillogó kristályokkal éreznek”.

Körömlakk barna pulcsin, Kép: CND
Körömlakk barna pulcsin, Kép: CND

Szóval, hölgyeim, kezeket fel a divat előtt! Válogassunk, és élvezzük a legszebb színeket, árnyalatokat, ha kell, keverjük a lehetőségeket! Ragyogjunk!

Penélope Cruz ékszerpremiere

Fülbevaló közeli, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

A régi hollywoodi ragyogás ihlette azt a kollekciót, amit a minap mutattak be a nagyközönségnek. A népszerű filmcsillag, Penélope Cruz Atelier Swarovskival álmodta meg a fényűző csillagokkal, drágakövekkel és gyémántokkal készült kollekciót.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Hogyan válassz diétát? – 5 tipp az orvostól

A legtöbben már tudjuk, hogy az egészséges életmódhoz milyen ételeket és italokat kell kerülnünk. Abban sokkal…

Sorra jönnek a frontok – megterhelő időszak!

Jelenleg hidegfront alakítja időjárásunkat, szerdán szünet, majd csütörtökön újabb front érkezik. Az ilyen mértékű…
1 / 1 508

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

CSALÁD

Sümi, a kisfiú, aki múzsa lett

Kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond… De valóban így van? Nem igazán. Minden bölcsis és ovis életében gyorsan eljönnek azok a pillanatok, amikor muszáj saját magának…
1 / 140

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!