Facebook hozzászólás

EZ A MEDITERRÁN CSODA!

Királygarnéla cukkinivel, paradicsommal Pammer Líviától

Közreadom ezt az egyszerű, ám mennyei finom ételt! Munkából hazaérve éhesen, fáradtan nagyobb főzésre nem volt kedvem, de milyen jó, hogy így alakult. Maradék cukkini, paradicsom felhasználásával pofonegyszerű szószos garnéla készült, a maradék gluténmentes spagettitészta párosításával. Kell ennél több?

Királygarnéla cukkinivel, Kép: Pammer Lívia
Kép: Pammer Lívia

Hozzávalók:

Elkészítés:

A garnélákat fagyosan serpenyőbe borítottam, hozzáadtam a felkockázott cukkinit és paradicsomot, enyhén sóztam, fehérborssal hintettem, worchester szósszal alaposan nyakon öntöttem, majd lassú tűzön szaftosra-szószosra pároltam. A spagettit bő, forrásban lévő sós vízben kifőztem, majd leszűrtem.

Tálaláskor a tésztára halmoztam a szósszal együtt a rákokat, majd snidlinggel átszórtam.

Jó étvágyat kíván hozzá: Pammer  Lívia

Lime-krémes epervelős pohárkrém Pammer Livitől

Lime krémes epervelős pohárkrém, Kép: Pammer Lívia
Kép: Pammer Lívia

Na, ez is egy cukiságbomba Pammer Livitől! Sütni nem volt kedvem, de gondoltam, jól jönne egy epres desszert. Pár hete sikerült citromverbénát beszereznem, ami fantasztikusan- intenzíven lime-citrusos illatú és ízű, így a krémbe belecsempésztem, és egy nagyon frissítő különleges citromos aromájú anyagot kaptam, amit epervelővel és zabkeksszel rétegeztem. A siker nem maradt el, amellett, hogy szemet gyönyörködtető lett a látvány az íze messze meghaladta az elvárásaimat.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz…
1 / 211

CSALÁD

Nem minden családban jött ki a matek

Jellemzően ötvenezer forint feletti összeget fordítanak a magyar családok taneszközökre szeptemberben, majd évente további átlag húszezer forintot sportfoglalkozásokra és…
1 / 139

HÍREK

1 / 1 146

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!