Facebook hozzászólás

VIRSLI NÉLKÜL SEHOVA

Spárga és reggel

Ez az utóbbi idők legjobb reggelije – állítja az őrülten jó ételek tudója. az ötlet remek, hiszen itt a spárgaszezon, ráadásul május 1-je nem maradhat virsli-sör nélkül! Ez a recept pedig vacsorára is tökéletes lesz!

Spárga tojással, Kép: Steffel Csaba
Kép: Steffel Csaba

Hozzávalók 1 adaghoz:  

Elkészítés:

A spárgát megtisztítjuk, és felkarikázzuk, a virsliket szintén felkarikázzuk, kevéske zsiradékon elkezdjük pirítani. A tojásokat, 2 ek tejjel, tárkonnyal és sóval elhabarjuk, majd a ráborítjuk a spárgára és a virslire. Szépen, lassan egybesütjük, úgy hogy lehetőség szerint egyben is maradjon.
Amikor “majdnem” elkészült, megszórjuk apró kockára vágott sajttal, chili pehellyel, és 1-2 percre – tálalásig – lefedjük.
Jó étvágyat, és szép napot kíván Steffel Csaba!

Nyúlcomb és medvehagyma, avagy 5x gondoltam

Tejszínes, gombás, medvehagymás nyúlcomb, Kép: Stefffel Csaba
Kép: Stefffel Csaba

Tegnap pompás kis filézett nyúlcombra akadtam a boltban, gondoltam finom és legendás paprikást készítek belőle, galuskával. Aztán ahogy a sorok között bandukoltam, elém ugrott egy doboz akciós, kicsit idősebb, enyhén megbarnult sampipi gomba, gondoltam, akkor Bakonyi nyuszi lesz belőle.
Ma elmentem a zöldségeshez, és jé! már van medvehagyma, na akkor gondoltam pompás medvehagymás ragu lesz belőle, mondjuk tejszínnel. És végül nehogy nehogymá’ galuskával egyem – gondoltam -, inkább egy laza kis puliszkát dobok mellé, megpirítva, gondoltam… Na kérem, valahogy így készülnek Steffel Csaba ételei.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

Receptek

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!