Facebook hozzászólás

ADOMÁNYGYŰJTÉS

Újra akcióban a Szaloncukor Angyal

Idén immáron negyedik alkalommal indul el a Szaloncukor Angyal, ami az elmúlt években 14 megyében 65 település 1600 családjában több mint 6000 rászoruló számára tette szebbé a karácsonyi ünnepeket. Újfent csatlakozik a programhoz Pataki Zita televíziós műsorvezető és Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf is, és arra kér mindenkit, hogy erejéhez mérten segítsen, hogy a leginkább rászoruló gyermekek is kaphassanak egy kis ajándékot!

A Vöröskereszt egy ismert fordítóirodával közösen szaloncukrot vásárol az összegyűlt adományokból, és önkéntesei segítségével még az ünnep előtt eljuttatja azokat a legszegényebb rászoruló gyerekeknek.

Szaloncukor Angyal, Kép: Vöröskereszt
Szaloncukor Angyal, Kép: Vöröskereszt

A Magyar Vöröskereszt elkülönített számlaszámra várja minden felajánló ember és cég adományát. A karitatív szervezet kampányoldalán is lehet rendelkezni támogatásról, ott egyszerűen kiválasztva az adomány összegét és a preferált elektronikus fizetési módot. Itt egyúttal nyomon követhető, hol tart éppen az adománygyűjtő program. A szaloncukorangyal.hu weboldalon a program számlaszáma is elérhető.

Pataki Zita televíziós műsorvezető szerint karácsonykor nemcsak saját családunkra kell gondolnunk.

− Fontosak azok is, akik nehéz helyzetben vannak, különösen, ha azok gyermekek. Ez az adományozás egy igazán szép gesztus azoknak, akiknek a karácsony teljesebb lehet már egy szem szaloncukorral is. −

Sárközi Ákos, a Borkonyha Michelin-csillagos séfje a program keretein belül különleges szaloncukorral készül majd, melynek titkát az érdeklődők receptvideóján keresztül sajátíthatják el.

Séta a szaloncukor körül

Demeter Chocolate, Kép: Demeter Chocolate
Demeter Chocolate, Kép: Demeter Chocolate

Tudom, a szaloncukornak nem csökken a népszerűsége, óriási a választék, zselés, kézműves, hagyományos, ilyen, olyan, amolyan kelleti magát a polcokon. Mi már évek óta nem aggatjuk fel a fára őket, az asztalon egy tálban tartom a cukrot, mindenki vehet belőle, amikor csak akar. Épp ezért nekem nagyon fontos a szaloncukor minősége, mert nem a fát díszíti, amikor a csomagolása, színe lenne az elsődleges szempont, hanem desszertként esszük, ezért ügyelünk, hogy milyet veszünk.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

A százéves fodrász története

A 102 éves Shitsui Hakoishi nyolcvanöt éve dolgozik fodrászként, és egyelőre nem tervezi, hogy nyugdíjba menne. A japán Idősek napja ünnepe alkalmából a kameráknak mesélte el élettörténetét.
1 / 211

OTTHON

Több tízmillió haramia élhet a lakásodban

Magyarországon több mint 2 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, amelyek közül a poratka által okozott…

Ne a pénztárcád, a kreativitásod legyen menő!

Egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre…
1 / 349

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

Gasztro hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!