Facebook hozzászólás

Az egészség és az élsport szolgálatában

Bemutatkozik az Endo Plus Service Kft. legújabb márkája a Terápia Shop, ahol a lakosság által is könnyedén használható terápiás eszközöket forgalmazunk. Olyan gyógyszer- és mellékhatás mentes készülékeket kínálunk Önnek, melyek enyhítik a fizikai fájdalmakat, és otthoni használatuk felgyorsítja a sérülésekből való felgyógyulást.

Endoplus logo

A mozgásszervi rehabilitáció mellett alakformáláshoz és reumatológiai panaszok kezelésére is megoldást kínálunk!

Készülékeink eredményesek, látjuk, és tapasztaljak ezt a lassan 20 éves működésünk során. Gépeink könnyen kezelhetőek, melyekről idősebb vásárlóink visszajelzése a garancia. Végül pedig kiváló ár- érték aránnyal rendelkeznek, mert számunkra a minőség a legfontosabb, ezért is dolgozunk olyan szakemberekkel, akik áldoznak a folyamatos innovációra, és az elmúlt években számtalan díjat nyertek.

Fogyasztás, Kép: Endoplus
Kép: Endoplus

Rólunk

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú cég, amely mikrovállalkozásként 3 fővel, indult 2000-ben Budapesten. Elsődleges és kizárólagos tevékenysége az alsó és felső emésztőszervi traktus, valamint a légúti flexibilis endoszkópok javítása, karbantartása, felújítása, ezen túlmenően az endoszkópokat kiszolgáló elektronikai egységek javítása volt. Azóta az Endo Service Plus dinamikus fejlődésen ment keresztül és a piac meghatározó szereplőjévé vált, és ma már 5 divízióból áll az Endo Plus Service Kft.

Fogyasztás, Kép: Endoplus
Kép: Endoplus

FLEXIBILIS ENDOSZKÓPOK SZERVIZELÉSE – ORVOSI ANYAGOK KERESKEDELME – LÖKÉSHULLÁM TERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSE – FÁJDALOMTERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSE – OTTHONI TERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK WEBÁRUHÁZA – HASZNÁLT ORVOSI ESZKÖZÖK ÉRTÉKESÍTÉSE

TERAPIASHOP.HU

Legújabb családtagunk a www.terapiashop.hu, mely az otthoni terápiás készülékeink számára kialakított webshop. Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy már azoknak is tudunk segíteni, akik az otthoni gyógyulást választják, akár kényelmi funkció miatt, akár azért, mert sérülésük vagy betegségük nem teszi lehetővé a folyamatos mászkálást.

Gyógyágy, Kép: endoplus
Kép: endoplus

Ezek a bármely korosztály számára könnyen használható készülékek egy hosszú távú befektetésnek is tekinthetőek, hiszen a Németországban, Japánban vagy Svájcban készült gépek világhírűek a minőségükről, és garantálják a sok éves hibátlan működést.

Keressen minket bizalommal!

 

Facebook hozzászólás

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Hurrá! Ilyen lesz a nyuszis hétvége!

Végre tényleg jó időt tartogat az előttünk álló ünnepi hétvége, és erre már régóta nem volt példa! Pénteken és…

Tavaszi nyitány testnek és léleknek

Az első napsugarak megjelentével a lelkünk elég hamar átáll és tavaszi üzemmódra vált, de a testünk nem mindig…
1 / 1 478

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

Receptek

Cégkártya

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!