>
Facebook hozzászólás

SZEMLÉLETVÁLTOZÁSÉRT KÜZD A PATADOKI

Az állatoknak is van lelkük!

– Az állatoknak is van lelkük, szellemük – vallja Dr. Németh József állatorvos. A Patadoki néven is ismert homeopata orvos a megelőzésben hisz, ennek ellenére sok olyan állat életét mentette meg, amelyekről a hagyományos orvoslás hívei már lemondtak. Dr. Németh József leginkább elkezelt, visszatérő bajoktól szenvedő állat életét mentette már meg. Elmondása szerint nincs titok, egyszerűen ő nem csak a tüneteket, hanem a kiváltó okokat kezeli.

− A szokványos akadémiai orvoslásban a kórokozó alapú szemlélettel elváltozott szöveti formákat, testi bajokat keresnek labordiagnosztikával és képalkotó eljárásokkal. (ultrahang, rtg, ct) A diagnózisoknak megfelelően pedig a protokolláris gyógyítás útvesztőiben a sebészeti beavatkozások, antibiotikumos terápiák, szteroidos, hormonhatású szerek alkalmazásával igyekeznek a betegséget meggyógyítani.

Dr. Németh József autónál kutyussal, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Én egyszerűen a jelen állapotát nézem az állatnak. Összességében a betegség tüneteit, az állat alkatát, meghatározó életkörülményeit. Hosszasan beszélgetek a gazdával, akár az állat egész életéről. A „gyökerekből”indulunk ki, és lassan haladunk a megoldás felé. Hosszú évek tudása és tapasztalata alapján választok megfelelő szert a homeopátiás gyógyszerkincsből – magyarázta a szakember.

Dr. Németh József, a patadoki, Kép: sajtóanyag
Dr. Németh József, a patadoki, Kép: sajtóanyag

Patadoki azt is hozzátette, hogy sok olyan gazdaságban, ahol az élelmiszertermelés bio, vagy organikus alapokon folyik, az állatok homeopátiás kezelése hatékony és kíméletes módszer a hozzáértő szakember kezében. Cserébe nem elhanyagolható módon kémiai és antibiotikum szermaradványoktól mentes élelmet kapunk. Azonban úgy gondolja, a legfontosabb feladat az állatok egészségének megőrzése lenne.

Szinte soha nem látja állatorvos a hazai macskák felét

Házi macska, Kép: pixabay
Kép: pixabay

A hazai macskatulajdonosok csaknem fele soha, vagy két évnél ritkábban viszi háziállatát orvoshoz. A magyarországi macskatartók körében végzett átfogó felmérés rávilágít arra is, hogy a kullancsok és bolhák ellen a cicák több mint felét egyáltalán nem vagy csak fertőzés esetén védik, s ez számos, emberre is veszélyes betegség terjedését segítheti elő.

− Ezerszer könnyebb fenntartani az egészséget, mint a betegséget meggyógyítani, ami sok idő és rengeteg pénz. Ehhez azonban egyfajta szemléletváltás szükséges: az állatoknak egyszerűen meg kell teremteni a méltóságos életet, ha jól élnek, akkor kevésbé betegszenek meg – tette hozzá dr. Németh.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Mit tanulhatunk a hétnyelvű apácáktól?

Segíthet a demencia megelőzésében, ha valaki jó nyelvi képességekkel rendelkezik. A waterlooi egyetem egy frissen…

Cukorbetegen karácsonykor – mire figyeljünk?

Karácsonykor egymást érik a rokonlátogatások, ahol általában ínycsiklandó ételektől roskadozó asztalokkal találjuk…
1 / 1 509

OTTHON

Hűtött kedélyek az ingatlanpiacon

Csökkenő kereslet és csökkenő tranzakciószámok hűtötték a kedélyeket a novemberi lakóingatlanpiacon. A két erősebb…

Lassuló piac, gyorsuló alku

Ahogy lassan, de biztosan csökken az áremelkedés, úgy egyre erősebb az alkudozás. Ez annak is köszönhető, hogy…
1 / 351

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 149

Család

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!