Facebook hozzászólás

Desszert, siker, divat – hétvégére

Elő a fakanállal, a ruhásszekrénnyel és irány a csodavilág! Az RTL Klub hétvégén sem hagyja magára a nézőket. Ősszel is mindenki megtalálhatja majd az érdeklődési körének megfelelő magazinműsort. Ezeket mindenképp megnézi, aki trendi akar lenni!

RTL logóSütnicake – Így lesz tökéletes a hétvégi desszert

A SütniCake Sütemény és Tortafesztivál az elmúlt két év sikerét követően vasárnaponként az RTL Klubon is a nyalánkságok világába kalauzol el. Ennek köszönhetően, már nemcsak szemlélői, hanem részesei is lehetnek a nézők a lenyűgöző torták készítésének. A műsorban 12 olyan cukrászt ismerhetnek meg, akik tehetségükkel elkápráztatják és hasznos tanácsokkal, fortélyokkal látják el a nézőket. Egy olyan vetélkedőt láthatnak a nézők, ahol Valkó Eszter, mint műsorvezető garantálja majd a vidám hangulatot. Magyarország első torta-dizájner versenyében minden vasárnap elköszönnek egy cukrásztól, míg kiderül, ki lesz a SütniCake 2016-os bajnoka, aki a műsornak köszönhetően kiadhatja első szakácskönyvét. A finomságokat bemutató műsor október 2-ától vasárnaponként 11.20-tól látható majd az RTL Klubon.

Amikor eldurran a fakanál!
Vagány rocker séf és egy igazán belevaló korábbi döntős bírálja majd a főzéstudományukkal előrukkoló versenyzőket a Konyhafőnök negyedik évadában. Ínycsiklandó, különleges fogások, embert próbáló küzdelmek, kiélezett párbajok és megannyi konyhai trükk, praktika – ez vár a nézőkre A Konyhafőnök negyedik évadában, szeptember 26-án, 18:55-től, rögtön az RTL Híradó után.

HighLife – Kulcs a magas élethez

A HighLife nem az önfényező csillogás és luxus műsora, hanem a jó élethez vezető utat, a sikerembert állítja reflektorfénybe . A világ legszebb üdülőhelyein is forgatott a dr. Oltványi Tamás producer által vezetett stáb, így álomszép tájakból sem lesz hiány a műsorban. Oltványi Dénes szerkesztő-operatőr-vágó segítségével pedig a műsor bemutatja, hogyan szerezték meg a jó élet kulcsát a pénzügyi élet vagy a szórakoztatóipar sztárjai. A HighLife október 2-ától vasárnaponként 11.50-től látható, melynek műsorvezetője az Éjjel-Nappal Budapestből és a Nyerő Párosból is megismert Kovács Dóra lesz.

StílusKalauz – Az egyéniség a divatban mutatkozik meg

A stílus meghatározza és formálja a mindennapokat, ezért fontos mindig képben lenni az aktuális divattal. A műsorban a legújabb trendeket mutatják be a lakberendezés, a környezetvédelem, a lakáspiac, az autók, a telefonok, a technikai hightech újdonságok és persze a divat világában – objektíven megfűszerezve kritikával és elismeréssel. A csúcskategóriájú termékek mellett a hétköznapokban használható tanácsokkal és témákkal is szolgálnak majd a nézőknek a műsor készítői. A StílusKalauz, szintén október 2-ától minden vasárnap 12.20-tól lesz látható. Műsorvezetője Somogyi Zoltán, stílusszakértője pedig Pusztai Olivér stylist lesz.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

OTTHON

Ásó, kapa, nagyharang – helyett az Égig érő fű

Most is bejött: a kevesebb több. Nagyon kevés időt tudunk otthon tölteni, de olyankor olyan jól esik kiülni a…

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…
1 / 345

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!