Facebook hozzászólás

Első ultrahangképek Tápai Szabina és Kucsera Gábor babájáról!

Elérkezett a genetikai ultrahang ideje, így Szabináék babája is megmutathatja magát. Az anyuka és az apuka is nagyon várja a kis csöppséget, és mindent megtesznek a kicsi egészségéért.

Tápai Szabina, mint boldog kismama, Kép: trimeszter
Kép: trimeszter

– Ezt a terhességemet kicsit másként viselem mint az előzőt, de ez nem is olyan meglepő, hiszen nem tudjuk hogy kislány vagy kisfiú, de sokat segít a várandósvitaminom. Örülök, hogy már a kezdetektől szedem ezt a trimeszterekre tagolt készítményt, hiszen nélküle sokkal nehezebb dolgom lenne. Egyrészt a rohanó életmódom miatt, másrészt a második babánál már nem tud annyira figyelni magára az ember. Kevesebb az idő, és a kisfiam is ugyan úgy igényli a figyelmet, mint előtte, vagyis elkél a segítség. Szerencsére most is nyugodt vagyok, hiszen erre a babára nagyon tudatosan készültem – mondja Szabina.

Egy baba érkezése egy családba mindig csodálatos, de ott lebeg Damoklész kardja is: vajon a nagyobb testvér nem lesz majd féltékeny a kistestvérére?

– Beni szerencsére nagyon várja a tesót. Nagyon gondoskodó kisfiú, ezért kicsit sem félek tőle, hogy féltékeny lesz. Igazából az egyetlen, amit nehezen visel majd, hogy nem tud azonnal játszani a babával, amikor megszületik – tette hozzá a kismama.

A terhességek sohasem ugyan olyanok, hiába a második babáról van szó. Ezt Szabina is megtapasztalta, bár egy kicsit sem bánja a különbségeket.

– A baba elképesztően mozgékony, az ultrahangon is egyfolytában mocorog. Beni is elkísért minket, és integetett is a testvérének, hiszen megmutattuk neki, hogy hol keresse, és már felismerte a kis ujjakat és a karját. Beni nyugodt baba volt, nem igazán mutatta meg magát a felvételeken, a testvére azonban egészen más. Örökmozgó kis trimeszter baba – mondja a boldog anyuka.

Árthat a baba szemének az ultrahang?
Nagyon sok kismama tart az ultrahang-vizsgálattól. Ennek oka, a sok rémhír annak káros hatásairól. Pedig ezeknek nincsen alapjuk, ahogyan azt Ratkó Tünde szülésznő elmondja Nektek, és blogjának, a ratkotunde.hu-nak.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Ennyi volt! Lejárt a néma leventék ideje

Már senki sem kérdőjelezheti meg a férfi és a női agy működésének eltérését, mégis a párkapcsolati kommunikáció, az érzelmek közvetítése sokaknak okoz otthon gondot. Érdemes a különbségekre építve…
1 / 211

Receptek

HÍREK

1 / 1 140

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!