Facebook hozzászólás

Ezeket a kütyüket dobd a táskádba, ha nyaralni mész!

Ma már annyira összenőttünk a digitális eszközeinkkel, hogy elképzelhetetlen nélkülük a nyaralás is. Arról nem is beszélve, hogy sok esetben kényelmesebbé tehetik az utazásunkat is. Lássuk, milyen kütyük nélkül nem érdemes útnak indulni.  

Digitális kütyük az utazáshoz, Kép: sajtóanyag
Kép: Éva Utazó

Töltők és töltőkábelek

Az első és legfontosabb, hogy ne feledkezz el a telefontöltőről és a laptop töltőről sem!

Sportkamera és szelfibot

A sportkamera minimális helyet foglal, és a párunk vagy a gyerekek kalandjait ezzel tudjuk a legjobban megörökíteni. Ne maradjon otthon a szelfibot sem, hogy tökéletes fotókat készíthessünk a nyaralás alatt, és minden ismerősünk irigykedhessen!

Lencsék és kiegészítők a fényképezőgéphez, Kép: sajtóanyag
Kép: Éva Utazó

Autós töltő

A hozzáértők szerint a legjobb minden elektronikai eszköznek, ha a saját töltőjével töltjük fel, de azért egy-két alkalomtól nem lesz probléma. Inkább töltsük a telefont a kocsiban, mint hogy ne tudjuk megörökíteni az emlékezes pillanatokat.

GPS, Kép: sajtóanyag
Kép: Éva Utazó

Powerbank

Biztosítsd be magad, és szerezz be egy powerbanket, hogy bármikor tölthess! Már pár ezer forintért is lehet venni, és tényleg nagyon hasznos dolog. A kétportos változattal pedig egyszerre több eszközt is tudsz tölteni.

Telefon. fülhallgató, stb., Kép: sajtóanyag
Kép: Éva Utazó

A család fiatalabb tagjai egy lépést sem tennének a fej- vagy fülhallgató nélkül, érdemes rákérdezni indulás előtt, hogy elpakolták-e. Az utazás fárasztó perceit számodra is megkönnyítheti a zene, frissítsd a lejátszási listád!

Elképesztő, mit néz a gyerek!
Kevesebbet kommunikálnak a gyerekek világszerte – derült ki a Kapersky Lab legújabb, a gyerekek számítógép-használati szokásairól szóló jelentésből. Az elemzés azt mutatja, hogy alapvetően a fiatalok elsősorban játszanak a világhálón, és több hozzáférésük van a felnőtt tartalmakhoz, mint egy évvel ezelőtt! Sőt, több oldalt nyitnak meg, amelyek a kábítószerekről, az alkoholról és a cigarettáról szólnak. Ez utóbbi téma különösen az észak-amerikai, és a nyugat-európai fiataloknak fontos.

 

 

 

 

 

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

Receptek

OTTHON

Keresd a számlákat, ha társasházba költöznél!

Hamarosan már annak is utánanézhetnek a lakásvásárlók, hogy milyen anyagi helyzetben van a társasház, ahová…

Ne gyulladj be fölöslegesen!

Minden fűtési szezon előtt elengedhetetlen a tüzelő-fűtő berendezések ellenőrzése, karbantartása, ha kell javítása.…
1 / 348

Család

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!