Facebook hozzászólás

AMIT A KICSIKÉD SZERETNE

Itt a top 5 legnépszerűbb játék

Jellemzően 2-4 ezer forintot költenek játékra gyereknapon a magyar szülők. Legtöbben szabadtéri- vagy kreatív-, fejlesztőjátékot, illetve sporteszközöket vásárolnak – derült ki az ország egyik legismertebb játékbolthálózatának friss kutatásából. Tízből nyolc gyermek várja május utolsó vasárnapját, a szórakoztató programok közül az ugrálóvár, a trambulin és az arcfestés a legnépszerűbbek.

A magyar családok 88 százaléka minden évben, további 6 százaléka ritkábban, de megünnepli a gyereknapot.

− A nyár közeledtével leginkább a szabadtéri játékok kereslete nő meg, de népszerű meglepetés gyereknapon a kreatív- és fejlesztők, a sporteszközök, valamint a 3 év alattiaknál a mesekönyvek, míg az idősebbeknél a társasjátékok − árulta el Gyaraki Dávid, a társaság marketingvezetője.

A kutatásunkból egyébként az is kiderült, hogy a gyermekek főképp az építőjátéknak, egy trambulinnak vagy valamilyen szabadtéri programnak örülnének. Plusz zsebpénzt ilyenkor a szülők mindössze 7 százaléka ad, túlnyomórészt (45%) 1-2 ezer forint összegben.

Ugrálóvár, Kép: wikimedia
Kép: wikimedia

Május utolsó vasárnapján sokan terveznek kirándulást (28%) vagy egy egész napos családi közös játékot (18%), a családok döntő többsége azonban egy-egy helyi gyereknapi programot fog meglátogatni (57%), ahol az ugrálóvárral és a trambulinnal lehet a legjobban levenni a gyermekeket a lábukról. A felmérés szerint az ovisokat az arcfestés, míg a kisiskolásokat a kézműves foglalkozás köti le pihenésképp, a felsősök pedig főleg a játékos vetélkedőkre és a koncertekre kíváncsiak.

Trambulin, Kép: publicdomainpictures
Kép: publicdomainpictures

TOP5 gyereknapi ajándék a Regio kutatása alapján:

  1. Szabadtéri játék
  2. Kreatív- és fejlesztőjáték
  3. Sporteszköz
  4. Társasjáték
  5. Könyv, kifestő

Luis Fonsi ismét tarol új slágerével – videóval!

Luis Fousi, Kép: sajtóanyag
Luis Fousi, Kép: sajtóanyag

Két nap alatt nyolcmillió feletti megtekintésnél jár Luis Fonsi új dala. A világ egyik vezető latin zenei nagykövete augusztus 17-i budapesti koncertjén is előadja majd a Date La Vuelta című slágert.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 146

Család

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!