Facebook hozzászólás

NYUSZIFÉSZEK 2019

Még mindig buli a locsolkodás

Továbbra is biztos program a locsolkodás húsvétkor. Tízből nyolc kislány számít a reggeli ébresztőre húsvéthétfőn, és édességgel, hímes tojással, illetve pénzzel várják a locsolókat – derült ki egy friss felmérésből.

A kisfiúk kétharmada tervez útra kelni verssel és kölnivel, és a legtöbben édességgel teli zsebekkel térnek majd haza. A finomságokon túl anyagi javakban majdnem minden második (45%) kisfiú részesül, kétharmaduk ilyenkor több mint 1500 forinttal toldja meg a zsebpénzt.

Kislány, kezében kosár húsvéti tojásokkal, Kép: pixnio
Kép: pixnio

Gyaraki Dávid Régió Játék marketingvezetője azt is elárulta, mi idén a gyerekek titkos vágya, mit szeretnének a nyuszifészekben találni, mielőtt útra kelnek a locsolkodótúrára?

Íme, 2019 Top 10-es listája:

  1. Tojásfutam társasjáték
  2. Növekvő csibe vagy flamingó tojásban
  3. Turbó buborékfújó
  4. Zookiez unikornis plüssfigura
  5. Nebulus alumínium roller
  6. Natúr bogyós fahinta
  7. Illatos virágtündér baba
  8. Építs vagy BUMM társasjáték
  9. Monster Slap társasjáték
  10. Baby Secrets baba

Már nem kell sokat aludni, és kiderül, sikerült e eltalálni a kicsik kívánságát!

Csipkecsirke húsvétja

Már készülsz a húsvéti ebédhez? Helyes! Ez nálunk is mindig nagy családi buli! Azt tudjuk, hogy 2018-ban a sivatag színei pompáztak az asztalon, és ahogy elnézem, idén is ez a menő. Sőt, az is igaz, hogy e színek, tényleg gyönyörűen kiemelik a hagyományos húsvéti étkek élénkségét, frissességét! Jó étvágyat! 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

HÍREK

1 / 1 158

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!