Facebook hozzászólás

Tégy mérlegre mindent!

Megéri! Már csak azért is, mert a világ legkiszámíthatóbb embere – legyen férfi vagy nő! Igen, barátaim, egy igazi mérleg maga a tökéletes biztonság. Nem hangos, nem kiabál, bölcs mosollyal, teljes nyugalommal oldja meg a dolgokat! De, ha Te vagányságra vágysz, abban is biztosan benne van, hátul biztosan fogja a kezedet, és engedi, hogy szárnyalj!     

Kedves Mérleg! Végre fellélegezhetsz! Nemcsak rád támaszkodik mindenki! Zűrzavaros napjaidnak vége, a derű tölti be életed! Valahogy lecsitulnak benned a nehéz gondolatok, és átadhatod minden érzésedet a barátaidnak, a családodnak!

Mérleg csillagkép, Kép: wikipedia
Mérleg csillagkép, Kép: wikipedia

És ez így is folytatódik! Élvezd ki a helyzetet! Fel kell kötni annak az alsó nemüjét, aki veled ki akar kezdeni! Nem sikereül kizökkenteni ebből a remek állapotból!

Érdemes a szüzeket is szeretni
Óriási lendülettel vágsz neki az év hátralevő részének. Pörgésed másoknak is feltűnik majd, és szívesen csatlakoznának hozzád, ezért érzelmi kapcsolataidban némi gondok keletkezhetnek.

Önzetlenségedet sokan megpróbálják kihasználni, de légy bátor, ne engedd!

Ez a fantasztikus nyugalmi helyzet az élet minden területére kiterjed! A munkahelyeden imádják majd a békés, stabil, emberi kollégát! A párkapcsolatod pedig kiteljesedik! Légy minél többet vele, mert mélyebb érzelmek töltenek el, amiből Te is remekül építkezhetsz!

Saját tapasztalatomból mondom! Keresd a Mérleget!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

Család

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!