Facebook hozzászólás

Tégy mérlegre mindent!

Megéri! Már csak azért is, mert a világ legkiszámíthatóbb embere – legyen férfi vagy nő! Igen, barátaim, egy igazi mérleg maga a tökéletes biztonság. Nem hangos, nem kiabál, bölcs mosollyal, teljes nyugalommal oldja meg a dolgokat! De, ha Te vagányságra vágysz, abban is biztosan benne van, hátul biztosan fogja a kezedet, és engedi, hogy szárnyalj!     

Kedves Mérleg! Végre fellélegezhetsz! Nemcsak rád támaszkodik mindenki! Zűrzavaros napjaidnak vége, a derű tölti be életed! Valahogy lecsitulnak benned a nehéz gondolatok, és átadhatod minden érzésedet a barátaidnak, a családodnak!

Mérleg csillagkép, Kép: wikipedia
Mérleg csillagkép, Kép: wikipedia

És ez így is folytatódik! Élvezd ki a helyzetet! Fel kell kötni annak az alsó nemüjét, aki veled ki akar kezdeni! Nem sikereül kizökkenteni ebből a remek állapotból!

Érdemes a szüzeket is szeretni
Óriási lendülettel vágsz neki az év hátralevő részének. Pörgésed másoknak is feltűnik majd, és szívesen csatlakoznának hozzád, ezért érzelmi kapcsolataidban némi gondok keletkezhetnek.

Önzetlenségedet sokan megpróbálják kihasználni, de légy bátor, ne engedd!

Ez a fantasztikus nyugalmi helyzet az élet minden területére kiterjed! A munkahelyeden imádják majd a békés, stabil, emberi kollégát! A párkapcsolatod pedig kiteljesedik! Légy minél többet vele, mert mélyebb érzelmek töltenek el, amiből Te is remekül építkezhetsz!

Saját tapasztalatomból mondom! Keresd a Mérleget!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Ennyi volt! Lejárt a néma leventék ideje

Már senki sem kérdőjelezheti meg a férfi és a női agy működésének eltérését, mégis a párkapcsolati kommunikáció, az érzelmek közvetítése sokaknak okoz otthon gondot. Érdemes a különbségekre építve…
1 / 211

CSALÁD

6 tipp a kutyás nyaraláshoz

A kutyák a legtöbb helyen családtagnak számítanak, akiktől nem szívesen válunk meg a nyaralások alkalmával sem, akár még külföldi célpont esetén sem. Az alábbiakban összeszedtük a…
1 / 139

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 144

Család

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!