Facebook hozzászólás

GYERMEKMENTÉS

Zsidai ösztöndíjat hozott a nyuszi

A gasztronómiai cégcsoport 2018-ban döntött arról, hogy hátrányos helyzetű, kitűnő tanuló általános iskolás gyerekeket karol fel, és támogat gyerekenként havi 35 000 Ft-os ösztöndíjjal a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat ösztöndíjprogramjának keretében.

A Zsidai Csoport fontosnak tartja a tehetséggondozást, ezért négy olyan, kitűnő tanulmányi előmenetelű diákot választott be új ösztöndíjprogramjába, akik az általános iskola első és második osztályát befejezték, tanulmányi átlaguk 4,5 fölött van, és családjukban az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a 46 ezer forintot. A cél az, hogy segítsék tanulmányaikban ezeket a diákokat egészen az első diploma megszerzéséig, ennek feltétele, hogy gyermekek megtartsák a megfelelő tanulmányi eredményt.

A cégcsoport négy általános iskolás diákot választott be a programjába a kelet-magyarországi régióból, az alábbi településekről: Aszaló, Borsodivánka, Hosszúpályi és Sárospatak.

Csoportkép a nyertesekkel, Kép: sajtóanyag
Csoportkép a nyertesekkel, Kép: sajtóanyag

Örömünkre szolgál, hogy újabb cég csatlakozott ösztöndíjprogramunkhoz, így további tehetséges, nehezebb anyagi helyzetben élő gyermekeket karolnak fel és támogatnak. Rendkívül fontosnak tartom, hogy olyan kiemelkedő képességű gyermekeket támogassunk, akik családjuk nehéz anyagi helyzete miatt segítség nélkül nem, vagy csak igen nehezen jutnának el a felsőfokú képzésig. Hiszen az ösztöndíjprogram nemcsak a diplomához segítheti őket hozzá, hanem a jobb életminőséghez is – mondta Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke.

A kis nyertesek fogadják a gratulációt Zsidai Zoltán Roytól, Kép: sajtóanyag
A kis nyertesek fogadják a gratulációt Zsidai Zoltán Roytól, Kép: sajtóanyag

– Igyekeztünk a leghátrányosabb településekről kiválasztani ezeket a tehetséges gyerekeket, ráadásul Borsod-Abaúj-Zemplén megyéhez családi kötődésünk is van, édesanyám itt született, nagyszüleim itt éltek, eltemetve is itt vannak. Rendszeresen járunk a megyébe. Célunk az, hogy minél többet tehessünk az olyan szorgalmas és kitartó diákokért, akiknek másképp nem lenne lehetőségük különórákra eljutni, vagy olyan hangszereket, sportszereket megvásárolni, mely a céljaik eléréséhez szükségesektette hozzá Zsidai Zoltán Roy, a Zsidai Csoport vezetője.     

Az egyediséget felfedni, és nem elfedni kell…

Pierrot, Kép: Zsidai Csoport
Pierrot, Kép: Zsidai Csoport

Hogy mivel koccintanak egy csütörtök esti céges party vagy egy szombati legénybúcsú résztvevői a Király utcai Spílerben? Mi kerül a poharunkba, ha egy operaelőadás után betérünk az Andrássy úti Opera Caféba? És milyen italválasztékkal lehet kivívni a köztudottan szigorú minőségbiztosítási elveket valló ikonikus sztárséf, Jamie Oliver elismerését? Aki minderről mesél: Fekete Csaba, a neves fővárosi vendéglátóhelyeket és szállodákat üzemeltető Zsidai Group sommelier-je, akivel a Budai Várban, a Baltazár Étteremben találkoztunk.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz…
1 / 211

Receptek

CSALÁD

Nem minden családban jött ki a matek

Jellemzően ötvenezer forint feletti összeget fordítanak a magyar családok taneszközökre szeptemberben, majd évente további átlag húszezer forintot sportfoglalkozásokra és…
1 / 139

OF tartalom

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!