Facebook hozzászólás

20 éven aluliaknak nem ajánlott!

Egyre korábban kezdik a sminktetoválást a fiatalok. Eddig nagyjából 30 felett szánták rá magukat a hölgyek, ma ez eltolódott a huszonéves korosztály felé. Sőt, egyre több kiskorú szeretne sminktetoválást, mert például hasonlítani akar egy sztárra. Hány éves kortól ajánlott a sminktetoválás? Kalcsu Hajni, a szakma egyik legprofibb szakértője ad – talán időben – tanácsot. 

Kalcsu Hajni dolgozik, Kép: Kalcsusminktetováló
Kalcsu Hajni dolgozik, Kép: KalcsuSminktetoválás.hu

A sminktetoválás fiatal felnőttkortól, 20-22 év felett javasolt, amikora kialakul az egyéniség. Elvileg 18 év felett bárkinek joga van sminktetováltatni, ekkor még változik az ízlés, egyszer ez tetszik, egyszer az. Egy huszonéves nőnek már kiforrottabb a személyisége, kialakult az életstílusa, megállapodott az ízlése, jobban tudja mi áll jól neki, mit szeretne. 18 alatt csak indokolt esetben és szülői beleegyezéssel végezhető sminktetoválás, például valamilyen sérülés miatt – mondta Kalcsu Hajni sminktetoválás szakértő, a Kalcsu Sminktetoválás szakmai vezetője.

Napjaink sminktetoválás trendje a tökéletes személyre szabottság, mely lehet természetes vagy extravagáns, viselőjének személyiségét fejezi ki. Míg az érett nők ezzel összhangban, az egyéniségükhöz illő sminktetoválást szeretnének, a fiatalok a pillanatnyi divattól befolyásolva, a sminktetoválással szeretnék kifejezni az egyéniségüket – ám erről a szakértő inkább lebeszéli őket.

Virálisan terjedő hamis eszményképek

A fiatalok ízlését az aktuális sztárok Facebookon és Instagramon terjedő fotói befolyásolják leginkább. Egyre többen érkeznek a Kalcsu szalonba is az internetről letöltött fotóval, hogy olyat szeretnének. Kim Kardashian és Jenfier Lopez, Selena Gomez, szemöldöke, Lady Gaga tusvonala a legkeresetteb. A hazai sztárok közül Horvát Éva és Dukai Regina szemöldöke a legnépszerűbb. Ezek hamis eszményképek! Amire hasonlítani szeretnének, csak egy fotó, a sztárok tökéletesre sminkelt, hibátlanra retusált képe. Lemásolva természetellenes lesz az eredmény. Ha valaki ilyet szeretne, azt meggyőzzük arról, hogy a szépség, az egyéniség, a forma, a szín és a tónus egyedi kombinációjában rejlik, ha valaki csak önmagához hasonló. Ha sikerül felrajzolnunk egy egyéniségre szabott mintát, amivel megnézheti magát a vendég a tükörben, a sztár fotója a kukában végzi – mondta Kalcsu Hajni.

Így találd meg a tökéletes szépségszalont!
Facebook vélemények, ajánlás, honlap, hirdetés? Te mi alapján választasz szépségszalont? A tökéletes fodrász, kozmetikus vagy körmös és nem mellesleg szalon megtalálása komoly dilemmát okozhat, mert ma már olyan sok helyen találkozhatsz információkkal, hogy nő legyen a talpán, aki képes rálelni a számára minden szempontból tökéletes helyre. Természetesen, egyrészről szuper, hogy széles a választék, de igen nagy csalódást okozhat, ha nem tudatosan választasz, főleg, ha csak a sokadik szakembernél fedezed fel azt, amit keresel.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

OTTHON

Keresd a számlákat, ha társasházba költöznél!

Hamarosan már annak is utánanézhetnek a lakásvásárlók, hogy milyen anyagi helyzetben van a társasház, ahová…

Ne gyulladj be fölöslegesen!

Minden fűtési szezon előtt elengedhetetlen a tüzelő-fűtő berendezések ellenőrzése, karbantartása, ha kell javítása.…
1 / 348

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 146

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!