Facebook hozzászólás

ÍGY TŰNJ KI A TÖMEGBŐL!

6 menő szelfiötlet: mobilos fotósuli

Nyaraláskor, gyerekekkel, tükör előtt, egy ínycsiklandó étel társaságában – csak néhány a leggyakoribb szelfi témák, vagy a legáltalánosabb Instagram képek közül. Pedig még számtalan érdekes alternatíva van. Íme, néhány tuti háttérötlet a következő profilképünkhöz.

A város teteje

Budapest számos rooftop bárja nem csak a nyáresti koktélozáshoz, vagy bulizáshoz nyújthat kiváló lehetőséget, de a legújabb profilképünket is feldobhatja az elénk, pontosabban alánk táruló panoráma. A város tetejéről minden annyira közelinek tűnik, hogy szinte megérinthetjük a Budapest Eye-t, a körülöttünk sorakozó háztetőket, vagy a lemenő napot.

Fiatal lány házfal előtt szelfizik, Kép: Vatera
Kép: Vatera

Izgalmas úttestek

A graffiti ma már nem a metróaluljáróba sprézett ócska tageket jelenti, amiket legszívesebben lesikáltatnánk a készítő fogkeféjével, hanem olyan egyedi színeket, amik a szelfinket is megfűszerezhetik. Belső-Erzsébetváros számos street-art remeke között biztosan találunk olyat, amely passzol az egyéniségünkhöz. Járjunk nyitott szemmel, mert a házfalak mellett a kapualjakban, lámpaoszlopokon vagy az úttesten is inspiráló művészeti alkotásokra lelhetünk.

Lány a levendulásban szelfizik, Kép: Vatera
Kép: Vatera

Levendula(sok)k

Pannonhalma, Dörgicse, Hőgyész, Monoszló, Nyergesújfalu levendulamezői vagy a fővároshoz közeli kevélyhegyi levendulamező egészen biztosan a szelfiken is csodálatosan mutatnak majd. De a parkok és arborétumok is számos fotózásra hívogató virágot és különleges növényt tartogatnak. Ha jól ráfókuszálunk, egy pár szál virág is úgy tűnhet majd, minta egy virágos mező közepén lennénk.

Lány a bokidi lebegő faluban, Kép: Vatera
Kép: Vatera

Mesebeli vízi világ

Az új profilképünk elkészítéséhez nem kell feltétlenül megvárnunk a következő külföldi nyaralásunkat sem. Itthon is vannak különleges helyek, amelyek más országok hangulatát idézik. Ilyen például a bokodi lebegő falu. A tóra épült falu színes kis házai között sétálva egy apró norvég halászfaluban érezhetjük magunkat.

Gül baba utca Budapesten, Kép: Vatera
Gül baba utca Budapesten, Kép: Vatera

Bohém hangulat, különleges tárgyak

Nem csak ebben a listában, de Budapest leghangulatosabb utcái között is biztosan dobogós helyen végezne a Gül baba utca. A girbegurba macskaköves utca a város legmeredekebbjei között van, és vitathatatlan, hogy málló romantikájában van valami hívogató. Egy itt készült szelfi garantáltan mindenkit elvarázsol majd. A macskakő szerelmeseinek azonban már nem kell a város utcáit róni, hogy találkozzanak ezzel a ma ismét trendi anyaggal, akár egy Kazinczy utcai divatkocsma pultján is találkozhatnak vele. Irány a belvárosi forgatag!

Unikornisálom, Kép: Vatera
Kép: Vatera

Unikornisálom

A Szelfimúzeumban annyira tobzódhatunk a sok háttér és téma között, hogy szükségünk lehet egy plusz spéci kártyára. Fotózkodhatunk egy unikornison vagy a medence fenekén ülve, mit több, akár egy eperhintáról is lógatjuk a lábunkat. Az itt lőtt fotók bármelyikével garantáltan ki fogunk tűnni a tömegből.

A szelfi függőség 10 biztos jele

Szelfi, Kép: PP-archív
Kép: PP-archív

Van, aki már az ébredését is kiposztolja, aztán a kávéját, az ebédjét, a családját, a szerelmét és napjának szinte minden mozzanatát, miközben azt lesi, hányan kommentelik és lájkolják. Mikortól beszélhetünk beteges függőségről, személyiségzavarról? Azért csak figyeld magad…

A jó szelfihez mobil kiegészítők is kellenek

Bátran próbáljunk ki több hátteret, variáljuk a színeket és a látószögeket. Ha extrább beállításokkal és helyszínekkel próbálkozunk, jól jöhetnek a mobil kiegészítők: vaku helyett használjunk mobilra rögzíthető led lámpát, de egy törésgátló üvegfólia és egy szelfibot is garantáltan kelleni fog. Legalább ennyire elengedhetetlen valamilyen különleges ruhadarab is, hiszen a fókusz végsősoron rajtunk lesz. Bár ez elsőre sok előkészületnek tűnik, de a szükséges kellékeket akár pár kattintással egyetlen helyről is beszerezhetjük, például az online piactereken. Ezek között is érdemes körültekintően válogatni.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz…
1 / 211

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 145

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!