Facebook hozzászólás

ÍGY TŰNJ KI A TÖMEGBŐL!

6 menő szelfiötlet: mobilos fotósuli

Nyaraláskor, gyerekekkel, tükör előtt, egy ínycsiklandó étel társaságában – csak néhány a leggyakoribb szelfi témák, vagy a legáltalánosabb Instagram képek közül. Pedig még számtalan érdekes alternatíva van. Íme, néhány tuti háttérötlet a következő profilképünkhöz.

A város teteje

Budapest számos rooftop bárja nem csak a nyáresti koktélozáshoz, vagy bulizáshoz nyújthat kiváló lehetőséget, de a legújabb profilképünket is feldobhatja az elénk, pontosabban alánk táruló panoráma. A város tetejéről minden annyira közelinek tűnik, hogy szinte megérinthetjük a Budapest Eye-t, a körülöttünk sorakozó háztetőket, vagy a lemenő napot.

Fiatal lány házfal előtt szelfizik, Kép: Vatera
Kép: Vatera

Izgalmas úttestek

A graffiti ma már nem a metróaluljáróba sprézett ócska tageket jelenti, amiket legszívesebben lesikáltatnánk a készítő fogkeféjével, hanem olyan egyedi színeket, amik a szelfinket is megfűszerezhetik. Belső-Erzsébetváros számos street-art remeke között biztosan találunk olyat, amely passzol az egyéniségünkhöz. Járjunk nyitott szemmel, mert a házfalak mellett a kapualjakban, lámpaoszlopokon vagy az úttesten is inspiráló művészeti alkotásokra lelhetünk.

Lány a levendulásban szelfizik, Kép: Vatera
Kép: Vatera

Levendula(sok)k

Pannonhalma, Dörgicse, Hőgyész, Monoszló, Nyergesújfalu levendulamezői vagy a fővároshoz közeli kevélyhegyi levendulamező egészen biztosan a szelfiken is csodálatosan mutatnak majd. De a parkok és arborétumok is számos fotózásra hívogató virágot és különleges növényt tartogatnak. Ha jól ráfókuszálunk, egy pár szál virág is úgy tűnhet majd, minta egy virágos mező közepén lennénk.

Lány a bokidi lebegő faluban, Kép: Vatera
Kép: Vatera

Mesebeli vízi világ

Az új profilképünk elkészítéséhez nem kell feltétlenül megvárnunk a következő külföldi nyaralásunkat sem. Itthon is vannak különleges helyek, amelyek más országok hangulatát idézik. Ilyen például a bokodi lebegő falu. A tóra épült falu színes kis házai között sétálva egy apró norvég halászfaluban érezhetjük magunkat.

Gül baba utca Budapesten, Kép: Vatera
Gül baba utca Budapesten, Kép: Vatera

Bohém hangulat, különleges tárgyak

Nem csak ebben a listában, de Budapest leghangulatosabb utcái között is biztosan dobogós helyen végezne a Gül baba utca. A girbegurba macskaköves utca a város legmeredekebbjei között van, és vitathatatlan, hogy málló romantikájában van valami hívogató. Egy itt készült szelfi garantáltan mindenkit elvarázsol majd. A macskakő szerelmeseinek azonban már nem kell a város utcáit róni, hogy találkozzanak ezzel a ma ismét trendi anyaggal, akár egy Kazinczy utcai divatkocsma pultján is találkozhatnak vele. Irány a belvárosi forgatag!

Unikornisálom, Kép: Vatera
Kép: Vatera

Unikornisálom

A Szelfimúzeumban annyira tobzódhatunk a sok háttér és téma között, hogy szükségünk lehet egy plusz spéci kártyára. Fotózkodhatunk egy unikornison vagy a medence fenekén ülve, mit több, akár egy eperhintáról is lógatjuk a lábunkat. Az itt lőtt fotók bármelyikével garantáltan ki fogunk tűnni a tömegből.

A szelfi függőség 10 biztos jele

Szelfi, Kép: PP-archív
Kép: PP-archív

Van, aki már az ébredését is kiposztolja, aztán a kávéját, az ebédjét, a családját, a szerelmét és napjának szinte minden mozzanatát, miközben azt lesi, hányan kommentelik és lájkolják. Mikortól beszélhetünk beteges függőségről, személyiségzavarról? Azért csak figyeld magad…

A jó szelfihez mobil kiegészítők is kellenek

Bátran próbáljunk ki több hátteret, variáljuk a színeket és a látószögeket. Ha extrább beállításokkal és helyszínekkel próbálkozunk, jól jöhetnek a mobil kiegészítők: vaku helyett használjunk mobilra rögzíthető led lámpát, de egy törésgátló üvegfólia és egy szelfibot is garantáltan kelleni fog. Legalább ennyire elengedhetetlen valamilyen különleges ruhadarab is, hiszen a fókusz végsősoron rajtunk lesz. Bár ez elsőre sok előkészületnek tűnik, de a szükséges kellékeket akár pár kattintással egyetlen helyről is beszerezhetjük, például az online piactereken. Ezek között is érdemes körültekintően válogatni.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Dobd fel a karácsonyt egy fakoronggal!

Mutatunk néhány stílusos tippet, amivel feldíszítheted a lakást már az ünnepek előtt. A cél, hogy használj…

Felszökhet a láz a lakásvásárlási piacon

2020. január 1-jén 27 százalékra emelkedik az újépítésű lakások értékesítését terhelő – jelenleg kedvezményes – 5…
1 / 350

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!