Facebook hozzászólás

AZ ÖRÖK SZÉPSÉG TITKA

70 éves Richard Gere, és ez még semmi!

Helen Mirren és Richard Gere a legszebben idősödő híresség – legalább is az ismert, svéd, otthoni szépítőkészülékek gyártójának felmérése szerint. A szavazók szerint tehát lehet méltósággal és szépen is megélni az idős kort. Tegyük hozzá, hogy a Pretty Woman sármos üzletembere éppen ma, augusztus 31-én ünnepli a 70. születésnapját!

Madonna, Kép: flickr
Madonna, Kép: flickr

Mesés hölgyek

A túlzott plasztikai beavatkozások korában megkönnyebbülésként hathat, hogy olyan ismert emberek kerültek a lista élére, akik méltósággal képesek viselni a korukat!  Az első helyet az Oscar-díjas színésznő, Helen Mirren kapta 13%-kal, őt követi II. Erzsébet brit királynő, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig Madonna állhat, 11%-kal. A top 10-be került még Kim Basinger, Sharon Stone és Susan Sarandon is.

Richard Gere, Kép: @richardgereofficial, instagram
Richard Gere, Kép: @richardgereofficial, instagram

Csodálatos férfiak

Talán nem meglepetés, hogy a férfi mezőny első helyét az örök sármőr, a hetvenéves Richard Gere szerezte meg, 17%-kal. A legszebben korosodók között második és harmadik helyen ír származású filmsztárokat találunk, méghozzá Liam Neesont (15%) és Pierce Brosnant (13%). Brit urak is helyet kaptak a top 10-ben, bekerült Sir Paul McCartney, Gary Oldman és Mick Jagger is.

 

Számít a kor

A kutatásból az is kiderül, hogy a különböző korosztályok eltérő véleménnyel voltak arról, melyik híresség néz ki a legjobban a korához képest. Az első helyet megszerző Helen Mirrennél még teljes volt az egyetértés, de a második helyet nézve a megkérdezettek életkora szerint már eltértek a válaszok: a 16–29 éves korosztály a képzeletbeli ezüst és bronz medált Madonnának és II. Erzsébet brit királynőnek adná, míg a 45–59 évesek a countryénekes Dolly Partont Madonnával együtt emelték a harmadik helyre. A 60+-os korosztálynál a Material Girl viszont jóval hátrébb végzett; ők inkább Judi Dench-re, Cherre és Dolly Partonra szavaztak.

Helen Miren, Kép: @helenmirren. instagram
Helen Miren, Kép: @helenmirren. instagram

Ami férfiakat illeti, ott ugyanúgy jellemző volt a megosztottság: a 16-29 évesek körében a legszebben öregedők top 3-jába Arnold Schwarzenegger is bekerült. A 33-40-esek között a korábbi kormányzó, akcióhős már nem volt olyan népszerű, sokkal több szavazatot kapott Richard Gere, vagy Liam Neeson. A 60+-os korosztály pedig a Beatles szupersztárt, Sir Paul McCartneyt emelte Richard Gere mellé a dobogóra!

63 év – 63 kalap – II. Erzsébet urakodása kalapokban elbeszélve

II. Erzsébet, Kép: wikipedia
II. Erzsébet, Kép: wikipedia

Mindenkiből úrinőt varázsol egy jó kalap! Ez így igaz, ám ehhez is szükség van – leginkább – ízlésre! Amúgy, ha nincs frizurád, de elegáns szeretnél lenni, pik-pak, csodát tesz egy kalap! Az más kérdés, hogy milyet! Magyarországon ma nincs igazán divatja a kalapnak! (Sajnos!) A brit uralkodó azonban mindig olyan elképesztő fejfedőket használ – viccesen korona helyett -, hogy az hihetetlen! Mindig igazi – idézőjelben – divatdiktáror! De ne feledd! Hiába Tied a legjobb kalap, azt tudni kell viselni is! Ez a cikkünk még 2015-ben született, de mit sem veszített fényéből!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

A százéves fodrász története

A 102 éves Shitsui Hakoishi nyolcvanöt éve dolgozik fodrászként, és egyelőre nem tervezi, hogy nyugdíjba menne. A japán Idősek napja ünnepe alkalmából a kameráknak mesélte el élettörténetét.
1 / 211

OTTHON

Dobd fel a karácsonyt egy fakoronggal!

Mutatunk néhány stílusos tippet, amivel feldíszítheted a lakást már az ünnepek előtt. A cél, hogy használj…

Felszökhet a láz a lakásvásárlási piacon

2020. január 1-jén 27 százalékra emelkedik az újépítésű lakások értékesítését terhelő – jelenleg kedvezményes – 5…
1 / 350

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!