Facebook hozzászólás

NYÁRI SMINKÜNK – CSAK TERMÉSZETESEN

A napcsókolta bőr titka

Ma már elengedhetetlen részét képzik a bronzosítók mindennapi sminkrutinunknak. Legyen szó egy egyszerűbb hétköznapi vagy egy elegánsabb, tündöklő sminkről, az aranyló ragyogás minden esetben gyönyörű fényt kölcsönöz orcáinknak. Annak érdekében, hogy a legszebb hatást érjük el, és a számunkra legideálisabb kiszerelésű és állagú bronzosítót válasszuk, ehhez Szabó Doris, a világ legismertebb multi-leveles kozmetikai cégének sminkmestere ad néhány tippet.

Ma már nem csupán por állagú bronzosítók közül választhatunk, hanem a különféle igényekhez igazodva számos fajta elérhető számunkra. A stiftes kiszerelésben kapható krémes állagú bronzosító remek döntés, ha gyors megoldást keresünk. Könnyen kezelhető stiftes csomagolása rendkívül praktikus, hiszen nincs szükség ecsetre, sminkszivacsra használatához. Egy egyszerű mozdulat segítségével felvihetjük orcánkra, majd ujjbegyeinkkel könnyedén eldolgozhatjuk. Remek segítség a mindennapi rohanásában, vagy akár utazáshoz.

Bronzosított smink, Kép: avon
Kép: avon

A pipettával ellátott, folyékony bronzosító akkor a legjobb választás, ha rendkívül természetes hatást szeretnénk elérni. A cseppeket egy nagyobb fejű, puha ecsettel dolgozzuk el lágyan arccsontunkon, illetve kicsit a homlokunk és orrunk vonalán.  Az igazán természetes eredmény eléréséhez alkalmanként akár egy csepp alapozóval keverve az egész arcon is használhatjuk, persze csak óvatosan.

A klasszikus bronzosító púdert a különleges alkalmak megkoronázására választhatjuk. Por állaga miatt igen tartós, jobban állja a strapát egész nap, mint egy folyékony állagú bronzosító. Egyszerűen keverjük össze egy ecset segítségével, majd vigyük fel arccsontunkra, ezzel hangsúlyozva bőrünk ragyogását.

Az egekben szárnyal majd a szépséged

Emirates stewardess, részlet, Kép: flickr
Kép: flickr

Ha nyaralás, akkor nap, tenger és repülős utazás! De a páratartalom a gépen akár háromszor szárazabb lehet, mint a Szahara sivataga, így egy rövid repülős utazás is megterhelheti a bőrödet. A légikisasszonyok jól kipróbált fedélzeti szépségápolási trükkjeivel azonban leszállás után is te lehetsz a terminálban a legfrissebb és legragyogóbb!

Arra nagyon figyeljünk, hogy a bronzosítót ne kontúrozóként használjuk! A készítmények a napbarnított bőr látszatát eredményezik, kiemelik bőrünk színét, így pont ott érdemes használnunk, ahol a Nap egyébként is “megcsókolja” arcunkat. A bronzosítót használjuk arccsontunkon, hajtövünk vonalán, illetve érintsük picit orrunkat és szemöldökcsontunkat is.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz…
1 / 211

CSALÁD

Nem minden családban jött ki a matek

Jellemzően ötvenezer forint feletti összeget fordítanak a magyar családok taneszközökre szeptemberben, majd évente további átlag húszezer forintot sportfoglalkozásokra és…
1 / 139

HÍREK

1 / 1 146

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!