Facebook hozzászólás

A sportos az új sikkes

Mára az egyik legnépszerűbb utcai viselet a sportruházat. Sokan hiszik azt, hogy e stílus kizárja a sikkes megjelenést. Ez nem feltétlenül van így, maradj velünk, divattanácsadóink bebizonyítják, hogy a sportos daraboknak igenis van helye a ruhatárunkban.

Itt az ideje változtatni, és izgalmat vinni a mindennapokba! Sokunkban él a tévképzet, mely kizárja a sportos darabokat a sikkes stílus kelléktárából, pedig egy jól választott termék nemcsak feldobja, hanem teljesen új vonalat visz a már megszokott ruhatárunkba.

Sportcuccok, Forrás: pexels.hu
Sportcuccok, Forrás: pexels.hu

Akár az utcán viseljük, akár az edzőteremben vagy a szabadban, egy megfelelően összeállított szettel egyszerre lehetünk jól öltözöttek, a finom elegancia nagykövetei csak úgy, mint az edzőterem sztárjai. Arról nem is beszélve, hogy néha nincs nagyobb motiváló erő, mint egy új edzőruha, cipő, amely fokozza a hatékonyságot, így egy túrán is jobban teljesíthetünk.

Sportcipő, Forrás: pexels.hu
Sportcipő, Forrás: pexels.hu

Lépj ki a komfortzónádból!

Egy olyan korban élünk tehát, amikor a kevert stílus mindenkinek egyedi védjegyévé vált.

Apró tippek, nagy eredmények
Rohanó hétköznapjainkban is gondoskodhatunk arról, hogy megőrizzük egészségünket, frissességünket. A BODY Kiállítás bemutat néhány olyan praktikát, amelynek segítségével néhány perc alatt felrázhatjuk szervezetünket! Próbáld ki!

Alakítsd ki te is a saját stíluspalettádat, szerezd be a sportos kellékeket, trendi darabokat, és teszteld a határaidat, hódítsd meg újra kedvenc helyeidet, és fedezz fel újakat, keresd meg a komfortzónád határát, és lépj át rajta egy ütős edzés keretein belül! Tűzd ki, és érd el céljaidat, a vágyott álomalakod, a tervezett kilométereket és magasságokat!

Mutasd meg, hogy mire vagy képes! Most már semmi sem állhat a frissítő testmozgás, az álomalak és természetesen a szabadidős programok útjába – állítják a Premier Outlet divatszakértői!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Levél Édesapámnak

Anonim nyílt levelet közölt a The Guardian egy, az édesapját az idősek otthonába kísérő lány tollából. "Múlt…

Bacilusűző vitaminok az ősz patikájából

Iskola- és óvodakezdés, ködös reggelek, esős, nyirkos napok. Sokaknál ez egyet jelent a náthával, köhögéssel,…
1 / 1 501

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 146

HÍREK

1 / 1 153

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!