Facebook hozzászólás

Dallos Bogi & Camila Cabello: Imádják a chunky sneaker trendet!

Dallos Bogi szerint ez az év a női előadók tekintetében mindenképpen Camila Cabello esztendeje volt! A világhírű énekesnő slágereivel az élre tört és hat (!) kategóriában is jelölték az MTV European Music Awards-on. Bogi és Camila egyébként több dologban is hasonlítanak: mindketten sikeres énekesnők, és imádják a trendi, kényelmes cipőket. 

Hogy létezik-e szerelem első látásra? Dallos Bogi válasza erre egy határozott igen! A csinos énekesnővel saját bevallása szerint mindez többször is meg szokott történni, ha cipőkről van szó. Nehezen tud ugyanis ellenállni. Ha beleszeret egy-egy cipellőbe, azt gyorsan lefotózza, és mindennap megnézi a képet a telefonjában egészen addig, míg az övé nem lesz az álomlábbeli.

Dallos Bogi, Kép: Skechers
Dallos Bogi, Kép: Skechers

– Ha megveszem, az olyan, mint egy beteljesült és jól végződött love story! – meséli mosolyogva az énekesnő, akinek nemrég ismét elrabolták a szívét: a Camila Cabello nevével fémjelzett új kollekció ugyanis nemcsak, hogy nagyon trendi, hanem egyben kényelmes darabokat rejt, ami Bogi számára nélkülözhetetlen. Az énekesnő elárulta, az esetek többségében, legyen szó egy átlagos hétköznapi rohanásról, vagy éppen egy koncertről, sportcipőt szokott húzni.

– Volt egy olyan időszak, amikor a világítós spéci sportcipőmben léptem fel! Nagyon szerettem, és a közönség is imádta – tette hozzá az énekesnő.

Bogi aktuális kedvence most az a kollekció, amit Camila is előszeretettel hord.

– Azt vettem észre, hogy a divat folyamatosan ismétli önmagát, és egyre trendibb a retro. A márka klasszikus, trendteremtő chunky sneakerje is visszatért most egy könnyedebb fazonban. Nem tagadom, beléjük szerettem, hiszen mindenhez jól kombinálhatóak! Egy farmerhez és egy elegánsabb ruhához is tökéletes választás lehet. Nem utolsó sorban hosszítják és formásabbá teszik a lábakat – meséli Bogi, aki hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy két éve ő lett a cég magyarországi nagykövete.

Az ördög tűsarkút visel
A kalapácsujj az egyik leggyakoribb, de méltatlanul keveset említett lábfejbetegség, pedig nemcsak a járáskor okozhat komoly problémákat, de a gerincünknek sem tesz jót hosszú távon. Hegedüs Zsolt, a Duna Medical Center ortopédusa elmondja, mit tehetünk, ha a lábujjunkban fájdalmakat észlelünk.

Az énekesnő most a hatszoros MTV European Music Award díjra jelölt Camila Cabellonak drukkol. Azt szeretné, ha a „Havana” sláger előadója nyerne a gálán, hiszen szerinte csodálatos Camila hangja.

– Ez az év a női előadók tekintetében az övé volt. Remélem, egyszer személyesen is találkozhatok vele, hiszen nemcsak a dalait, hanem a cipőit is imádom! – árulta el titkát a magyar énekesnő.

Pokolba a balerinacipőkkel
Nem is gondolnád, hogy a manapság olyannyira divatos, lapos talpú balerina, és saru cipők milyen fájdalmakat képesek okozni. De azt biztosdan tudod, hogy a napi több órás ülőmunka derék és hátfájást okozhat. Michol Nikolett az Oxygen Medical fizikoterápiás asszisztense elmondta, miért hagyjuk a boltban a kemény talpú, nehéz cipőt. Emellett természetesen részletesen beszélt a fizikoterápia szervezetre gyakorolt jótékony hatásáról.

 

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 143

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!