Facebook hozzászólás

Divatos, ám klasszikus ötletek a fa alá

Nincs új a nap alatt. Bizony örök igazság, hogy a hölgyek kedvelik a szép, divatos holmikat – legyen az ékszer, ruha, vagy éppen amit most ajánlok, csizma és táska. Következzék két különleges darab, amivel igazán leheveheted a lábáról szíved hölgyét.

Már az ősszel beszámoltam arról, hogy ezen időszak slágere a western stílus lesz.

Sürgősen menj (vad)nyugatra!
Idén ősszel és télen visszatérnek a divatba a cowboy csizmák! Vegyél fel hozzá egy romantikus szoknyát, vagy egy bő szárú farmert, és Te leszel a legmenőbb!
Csizmadivat, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

Nos, ez télre sem változott. Ez, illetve az ehhez hasonló stílusú darabok rendkívül érdekesek, és csinosak is – elsősorban az ifjú hölgyeknek. Nemcsak a karácsonyi bulikra hanem szilveszterre is ajánlom, mitöbb, a farsangi szettekhez is remekül megy majd! Szűk fekete nadrág, lazább, hosszú pulcsi, látványos fülbevaló, hosszú, szőke, göndör haj… – szóval ebben lehet hódítani!

Táskadivat, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

Ezeket a táskákat viszont minden korosztály hordhatja. Elegáns, csinos, és ne feledjük, hogy a földszínek minden évszakban remek kísérők. Én például bármikor elfigadnám! Minkettőt! Kéne szólnom valakinek…

Mi kerüljön a gasztronindzsa és a sufni-mester fája alá?
A moziban is a saját roquefortját majszolja, percenként méri a pulzusát vagy rosszul van, ha összekevered Frankensteint a teremtményével? Személyre szabott karácsonyi tippjeinkkel idén az ínyencektől a kultúrsznobokig mindenkit elkápráztathatsz!

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Megint kitikkadunk!

Frissítő hidegfront szakította meg a kánikulai napokat a hétvégén, ami igazán üdítőleg hatott a tartós 35 fokos…

Fullasztó idő, ráadás hidegfronttal – rendkívüli lesz!

Zivatarokról szólt ez a hét, és ez a hétvégén sem lesz másként, ráadásul vasárnap még egy hidegfront is érkezik!
1 / 1 486

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

HÍREK

1 / 1 136

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!