Facebook hozzászólás

Dukai Regina nem ajánlja a hosszú hegyeset

A nyár közeledtével ismét előkerülnek a lengébb, kihívóbb ruhák, azonban egy-egy rosszul kivitelezett ötlettel elronthatjuk az összképet. Dukai Regina, a Miss Balaton by Cosmopolitan tanácsadója elárulta, mik azok a gyakori hibák, amikre érdemes odafigyelni, különösképpen, ha szépségversenyre készülünk.

Dukai Regina vállpántos sötétkék ruhában pózol, Kép: sajtóanyag
Dukai Regina, Kép: sajtóanyag

A szoknyák és sortok mellett ma már általános viseletnek számít a leggings, azonban sokan összekeverik a nadrággal.

– Sajnos sokszor látom, hogy a lányok rövid pólóval, felsővel viselik a leggingset, ami több helyen is áttetsző és így talán többet is mutat, mint kellene. Én vallom a kevesebb néha több elvet, hordjuk például egy szép tunikával, így kifinomult és stílusos maradhat a szettünk – kezdte Dukai Regina.

– A magassarkú cipő elengedhetetlen egy nő ruhatárában, de még fontosabb, hogy tudjuk is viselni. A különböző magasságú és formájú cipők nem mindenkinek állnak jól, így azt javaslom a lányoknak, hogy legyenek türelmesek egy cipővásárlás alkalmával. Próbáljanak ki minél több típust, ugyanis nem baj, ha nem tíz centiméteres a sarok, viszont biztonsággal tudják viselni – mondta el Regina, aki szépségversenyre jelentkező hölgyeknek külön üzent.

– Mivel a castingokon és a döntőn is végig magassarkúban lesznek a lányok, így érdemes odafigyelni a cipő méretére is, hiszen gyakran csak 1-2 számmal kisebb darabot találunk álmaink szandáljából, de a lelógó lábujjakat a zsűri sem díjazza – folytatta a csinos modell.

Az ízléses, gondosan összeválogatott szettek mellett ugyanolyan fontos az ápolt és szép köröm, ma már egyáltalán nem divat a hosszú, hegyes stílus.

Lakkozz!
Narancssárga, rózsaszín, kék, zöld esetleg nude? Milyen színre fessük a kéz- illetve lábkörmeinket? Harmonizáljon, vagy legyen eltérő színű? Esetleg variáljuk a színeket akár több körmünknél is? Ha igen, akkor hogyan? Körömfestés előtt ki ne szembesült volna már ezekkel a nagy dilemmákkal. Segítek!

– Azt tanácsolom, hogy ha műköröm mellett dönt valaki, akkor is rövidet válasszon, és inkább hagyja el a köveket, csillámokat. Ha szeretnénk kicsit kihívóak lenni, úgy érdemes kísérletezni a nyár slágereivel, a neon színekkel – javasolja Regina, aki kiemelten fontosnak tartja az egészséges és csillogó hajat.

– A póthaj még egy elég nagy hibalehetőség, sajnos nagyon csúnya, ha nincsen összevágva a saját hajjal. Legyen szó ruháról, körmökről vagy hajról, az apró részletek sokat számítanak. –

A Miss Balaton by Cosmopolitan versenyre május 15-éig jelentkezhetnek a 18 és 28 év közötti lányok ezen az oldalon jelentkezhetnek!

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Anya, kérem előre a jussomat!

Nemcsak a terhesség alatt, a tervezési időszakban is érdemes fokozni a folsavbevitelt! Vajon miért van az, hogy egy…

Nem százas, csak 99?

Becslések alapján napjainkban mintegy 200.000 honfitársunk szenved Alzheimer-kórban vagy valamilyen, különböző…
1 / 1 491

CSALÁD

Pénz van? Nyugi van? Hol írjam alá?…

Továbbra is a tisztességes fizetés a legfontosabb egy mai magyar munkavállalónak. Egy friss kutatásból azonban az is kiderült, hogy nőttek az igények. A tudatos munkavállalók…
1 / 138

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 143

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!