Facebook hozzászólás

Egy jó sztori: Őszi esküvő jeligére

Egy álomesküvő minden lány legtitkosabb vágya! Most ősszel ehhez minden adott is lesz, ha ügyesen tervezgetnek a jegyesek! Minden eddiginél nagyobb területen, több kiállítóval, exkluzív fashion show-val és egy vadonatúj, egyedülálló akcióval hamarosan megkezdődik az Öszi Esküvő Kiállítás a Hungexpon! Idén először a Happy Bridal Days keretében a házasulandó párok jelentős kedvezményekhez juthatnak, ha ügyesek! A látogatók részesei lehetnek a Katti Zoób exkluzív kollekcióbemutatójának is. Íme, egy kis ízelítő!

Jeggyűrűk, Kép: Happy Bridal Days
Kép: Happy Bridal Days

Lergyen szolíd vagy több szát fős esküvő az álmod, a nagy nap megszervezése rengeteg időt, energiát és persze pénzt igényel. Ezeket a terheket veszi le a párok válláról az Őszi Esküvő Kiállítás, ami évek óta a közönség kedvence a hasonló tematikájú események közül.

Esküvői torták, Kép: Happy Bridal Days
Kép: Happy Bridal Days

Európa legnagyobb esküvőexpóján idén ősszel 14000 négyzetméteren 400 kiállító teljesíti a házasulandók kívánságait, az egyszerűektől a legextrémebbekig. Ott tényleg minden megtalálható egy helyen, a menyasszonyok és vőlegények rengeteg időt és pénzt spórolhatnak, ha végigjárják a standokat.

Esküvői sütik, Kép: Happy Bridal Days
Kép: Happy Bridal Days

Nemcsak az arák ruhakölteményei, kiegészítői, vagy a vőlegények öltözéke szerezhető be akciós áron, hanem a kapcsolódó szolgáltatások, fotósok, éttermek, dekoratőrök, virágosok, zenészek is leköthetőek lesznek. A kiállítás szervezői idén először egy új, különleges akcióval is meglepik a látogatókat, a hivatalos honlapról letölthető kuponokkal! A rendezők november 10-11-én várják a jegyeseket a Hungexpon.

Fehér esküvői ruhák, Kép: Happy Bridal Days
Kép: Happy Bridal Days

A kiállításon debütálnak a 2019-es esküvői ruhakollekciók, a programsorozat részeként napi három alkalommal divatbemutatón mutatják be a legszebb darabokat. Az alábbi tervezők kollekciói elérhetők a kiállításon:

Esküvői ruhák kék fehér, Kép: Happy Bridal Days
Kép: Happy Bridal Days

Rosa Clara, Vera Wang, La Sposa,  Linea Rafaelli, Ronald Joyce, MGNY, Mori Lee, Jesus Peiro, Ian Stuart, Modeca, Kenneth Winston, Diane Legrand, Enzoani, Demetrios, Avenue Diagonal, Maggie Sottero, Mon Cheri, Tomy Mariage,  Dreamon, Allure Bridals, a magyar tervezők közül például: Halász Éva, Csézy, Celeni, Kovács Eszter, Kashka, Nagy Ágota és még sokan mások.

Meghökkentő! Ilyenek a magyar esküvők!
Pálinkás nemzet vagyunk: ez fogy a legjobban az esküvőkön is – derült ki az egyik legismertebb szálláskereső portál felmérésből. Éjfélkor minden második lakodalmon töltött káposztát tálalnak fel. A szállásadók kétharmadánál alkudozik a pár az esküvő költségeiről, de nem ritka az sem, hogy az eseményt lemondják a frigy meghiúsulása miatt. Bunyóra, pofozkodásra, sértődésre és detoxra is volt már példa esküvőn.

 

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Ki fogunk tikkadni ettől a hőhullámtól!

Egész héten nem lesz vége a már lassan egy hete tartó kánikulának, sőt! A nagy meleg a hétvégéig kissé még…

Akár napszúrást is kaphatunk a melegben!

A hétvégi kánikula nemcsak, hogy tovább folytatódik a következő napokban, hanem még fokozódik is! Egész héten marad…
1 / 1 485

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!