Facebook hozzászólás

Építészet a kézitáskában

Kisebbednek a női táskák az idei őszön. Természetesen lehet nagyobb, szatyorféle darabokat is használni, de szeptembertől inkább dobozszerű kézitáskát ajánl a hölgyeknek a Laoni művészeti vezetője, Ács Ilona.

Letisztult vonalak, Kép: Liziczai Réka

A cégnél évek óta csak jó minőségű bőrből készült termékeket terveznek. Miután ezek a táskák – úgymond – strapabíróbbak, ez azt is jelenti hogy inkább a klasszikus eleganciát kedvelők ízlésének felel meg jobban. Ács Ilona azt szereti, ha táskái nemcsak belesimulnak az öltözékbe, hanem egyenlő partnerei, kiegészítői egymásnak. Úgy is mondhatnánk, hogy a szép női táska ékszere a ruhának és viselőjének.

– Újdonságunk az úgynevezett Tatemono-kollekció. A japán szó építészetet jelent, és ez a hangulat tükröződik az táskákon is. A szigetország minimalista, rendezett, nyugodt, harmóniát árasztó épületegyüttesei köszönnek vissza minden darabon. Ezt értékelték a kritikusok, a divattervezők is a kollekcióban. Nemcsak külalakban, színvilágban is a visszafogottság a jellemző – tette hozzá a Laoni művészeti vezetője.

Kép: Lizczai Réka

Ács Ilona főként a 25 év felettieknek ajánlja e táskáit, olyan hölgyeknek, akik szeretik maguk körül a rendet, a rendezettséget, és önmaguk is a kiegyensúlyozottságra, ugyanakkor egyéni stílusra törekednek.

Kaméleon-kollekció, Kép: Holecz Endre

A másik kollekció a Kaméleon.

– Ezeket a táskákat 3-4 éve kezdtem tervezni. Merészebb, vagányabb, mint a Tatemono. Mindegyik többféle színben készült, és mindegyiknek megvan a kisebb, összekapcsolható párja. Ezzel különleges színhatásokat, hangulatokat tud viselőjük maga köré teremteni úgy, hogy minden teljesen összhangban van – mesélte Ács Ilona.

Variálható összeállítások, Kép: Holecz Endre

 

Arra a kérdésre, hogy mi mindent árul el egy női táska viselőjéről, a tervező azt mondta: pontosan látni, hogy egy hölgy mennyire van jóban önmagával, milyen a kapcsolata a körülötte lévő világgal. Vagyis a stílus valóban maga az ember!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Ez nem lehet válóok

Mielőtt külön szobába költöznénk párunkkal a hangos horkolás miatt, érdemes utána járnunk, hogyan kezelhető a…

Megszenvedjük a reggeli ködöket!

Egész héten frontmentes marad az idő, azonban ilyenkor ősszel már egyre gyakoribbak, és egyre makacsabbak is a…
1 / 1 500

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

Receptek

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!