Facebook hozzászólás

Ez a sikk Manchesterben: szemeket a lábakra!

Lapostól a platformig, a csillogótól a brokátig: mind-mind az idei tavasz és nyár cipődivatja! Nyertek azok is, akik szeretik kényelemben tudni a lábukat, és azok is, akik kedvelik az extravagnciát! Ezeket a remek cipőket nemrégen fényképeztem angliai utamon, hogy megmutassam Nektek,  mit viselnek idén a fiatalabb és az idősebb hölgyek a szigetországban! Manchester legismertebb bevásárlóközpontjában gyűjtöttem! Ha ez a férfiakat nem érdekli, ugyanitt golfozhatnak a tetőn vagy gyakorolhatják a műlesiklást egy zárt pályán (télen-nyáron)!      

Végre itt a papucstól a gólyalábig minden, amit csak lábra lehet venni. Idén sokan fektetik a kényelemre a hangsúlyt. Sok a lapos, sokszor tornacipőre hasonlító darab. Ugyanakkor megjelennek a 70-es évek telitalpú, széklábsarkú csodái is, némileg új köntösben! Szemezgessünk e remek darabok között!

Pomponos cipők, Kép: László Márta
Leköltöztek a pomponok, Kép: László Márta

Arról már írtam, hogy idén előszeretettel viselnek a hölgyek a táskájukon valamilyen díszt, vagyis bag pircinget. Ezek közül néhány átköltözött a kis lapossarkú darabokra is – leginkább pompon formájában. Ez is cserélhető, attől függően, hogy milyen alkalomra veszed vel. Minden mennyiségben divat a rózsaszín, az arany és az ezsüstös csillogás. A selymesen fénylő fekete se kutya!

Hímzett lapos sarkú cipők, Kép: László Márta
Hímzett lapos sarkúk, Kép: László Márta

Az elegánsabbak bátran felveszik a hízett cipőket. Ennek most óriási a keletje. ( Nemrég Budapesten is láttam egy világmárka boltjában – kalocsai hímzéssel készült hasonló lábbelit!)

Klasszikus fazonú hímzett cipők, Kép: László Márta
Klasszikus fazonú hímzett cipők, Kép: László Márta

A közép vagy felsőbb korosztálynak sem kell kiamaradnia a trendek követéséből. Megfelelő sarokkal és orrkiképzéssel ők is viselhetik az új divatot. Erzsébet királynő is szívesen hordja ezt a fazont, hisz egy hosszú ünnepségen, fogadásáson sem fárad el olyan könnyen a lába!

Platformos brokát cipő, Kép: László Márta
Dúl a hetvenes évek! Kép: László Márta

Ezt a fazont a fiataloknak ajánlom! Ebben aztán minden benne van, ami az idei tavaszi-nyári cipődivatot egyesíti – és természetesen brokátból! Ezért a cipőért minden a bizonnyal a Szex és New York vivatbolond főszereplői is minden bizonnyal megőrülnének!

Platformos brokát cipő, Kép: László Márta
Az elegancia maga! Kép: László Márta

És legyen még egy ki hab a tortán hűvösebb tavszai vagy kora őszi estékre: a kedvenc kis bokacsizma – természetesen a hozzávaló bámulatos kis táskával! Szerintem igazán szemrevaló, ráadásul jól hordható darabok!

Cuki fityegő: az év hóbortja a bagpircing
Válassz egy egyszerű táskát, és ha elég ügyes vagy bármit csinálhatsz belőle! Ha elég csillogós, használd estére. Ha egy bőrpamacs, legyen délelőtti viselet, de egy rózsaszín kis pompon délután mindent visz! Ahány bagpircing, ahogy ezt a kiegészítőt hívják, annyi öltözet! Légy kreatív!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

HÍREK

1 / 1 159

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!