Facebook hozzászólás

Ezek nélkül ki se lépj a lakásból indén tavasszal!

Az idei tavaszi kiegészítő-trend sokkal inkább merészebb darabokat diktál, mint máskor. Szerencsére azonban a praktikusságot is szem előtt tartották a neves divattervezők, így hétköznap is bátran hordható táskákat és ékszereket viselhetünk a következő hónapokban.

Megállíthatatlanul jön a tavasz, így lekerülhetnek végre a kabátok, a sapkák, és előkerülhetnek a szekrény mélyéről a lengébb darabok is, így bátrabban választhatunk a kiegészítők közül is. Az idei tavaszi fülbevaló trend ugyanis nem tűri a bujkálást. Mindenből a nagyobb méretű került a boltok polcaira.

Fülbevaló 2017 tavaszán, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Gigantikus méretek a fülnek

Az idei fülbevalódivat erős füleket kíván. A „minél nagyobb, annál jobb” – féle ékszerek hadat üzentek idén tavasszal apróbb társaiknak. A megszokott kövekkel szórt statement darabok mellett divatosak idén tavasszal még a vállig érő hippis, és a már tavaly is közkedvelt aszimmetrikus darabok is.

– Az ékszerek és kiegészítők azon darabok közé tartoznak, amelyek teljesen képesek megváltoztatni, feldobni az egész szettünket – mondja Gerhát-Molnár Irina, a Brands.hu ügyvezető igazgatója. – A jól megválasztott ékszer vagy táska új értelemet ad bármilyen viseletnek. –

 

Hátizsák hátulró, Kép: sajtóanyag
Hátizsák hátulró, Kép: sajtóanyag

Hátizsák

Sokan idegenkednek ettől a darabtól, pedig idén virágzását éli ez a kényelmes, praktikus táskafajta. Érdemes a beszerzésnél figyelembe venni, hogy mit szeretnénk benne hordani, színben pedig fontos semlegesebbet választani, ami finoman passzol a megjelenésünkhöz. Mindezek mellett tartsuk szem előtt azt is, hogy milyen cipőt veszünk fel hozzá. A magassarkú helyett ezúttal bújjunk kényelmes papucs-cipőbe vagy balerinába.

 

 

Tiara 2017 tavaszán, Kép: sajtóanyag
Tiara az idei tavasz slágere, Kép: sajtóanyag

 

 

Tiara

Meglepően hangzik, de az idei divat egyik legfelkapottabb kiegészítője a tiara! Gyönyörűen kiemeli az arc formáját, tökéletesen illik bármilyen hosszúságú és fazonú hajba, és egycsapásra királylány válhat viselőjéből. A korábban csak a menyasszonyok és a királylányruhába bújt kislányok kedvenc kiegészítője tökéletes választás a kis fekete és a magassarkú mellé.

 

Nagy tavaszi gardróbfrissítő hadjárat

 

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Döbbenet: vetélést okozhat a légszennyezettség!

Egy magzat elvesztése mindig borzalmas érzés, de talán a legrosszabb az úgynevezett csendes vetélés. Ilyenkor…

Mozgásra fel!

Kevesebb, mint napi 9000 lépés megtételével már sikerrel vesszük fel a harcot az Alzheimer-kór kialakulásával…
1 / 1 504

OTTHON

Több tízmillió haramia élhet a lakásodban

Magyarországon több mint 2 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, amelyek közül a poratka által okozott…

Ne a pénztárcád, a kreativitásod legyen menő!

Egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre…
1 / 349

HÍREK

1 / 1 157

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!