Facebook hozzászólás

Ezt is megértük! Gáspár Evelin példakép lett!

Belülről segített a zsír támadásában Gáspár Evelin, aki tíz lelkes nőnek mesélt fogyása történetéről. A fiatal lány az elmúlt években 30 kilót fogyott, kitartását Rénes Szilvia életmód tanácsadó és személyi edző is példaértékűnek tartja, ezért hívta meg előadást tartani.

Február elsején egyedülálló fogyókúrás program indult Budapesten: egy 10 fős csapat szakértői és családi támogatással veselkedett neki a kilók leolvasztásának. A Royal Shape Life életmód program vezetője, Rénes Szilvia kizárólag olyan jelentkezőket válogatott be közéjük, akik megfelelően motiváltak, és a környezetük is segíti őket célul elérése érdekében. Cserébe a résztvevők profi háttérrel, edzésekkel, étkezési felkészítéssel és plusz szolgáltatásokkal garantált eredményt érhetnek el a végére.

Az egy hónapja tartó fogyókúrás program csütörtökön komoly mérföldkőhöz érkezett. A résztvevők egészséges és fogyókúrás vacsorával ünnepelték meg az eddig leolvasztott kilókat és a tovaszállt centimétereket egy különleges vendég, Gáspár Evelin társaságában. A fiatal lány az elmúlt években 30 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg kitartó munkája eredményeként, történetével motiválta a résztvevőket a folytatásra.

“14 éves korom óta diétázom és 16 éves korom óta edzem. Nagyjából harminc kilót fogytam, most 73 kiló vagyok. Ami még rajtam van, az nagyjából öt kiló, de ezt már nagyon nehéz leszedni, iszonyatosan keményen küzdök érte. Átalakulásom történetét sokan követik nyomon az interneten, és örülök, hogy elsőként most személyesen is beszélhettem róla. Megtisztelőnek éreztem, hogy az eddigi munkám és időm befektetése ilyen módon is kamatozik, hiszen példa lehetek mások számára. Jó érzés segíteni más embereknek, sokan például miattam kezdtek el fogyókúrázni” – mondta Gáspár Evelin.


Rénes Szilvia életmód tanácsadó, személyi edző is fontosnak tartja, hogy megfelelő példa álljon motivációként a fogyókúrázók számára.
“Rengeteg erőt ad az embernek, ha olyasvalaki történetét hallja, aki már sikeresen változtatott az életén, lefogyott, és sokat tesz az egészségéért. Evelin egy nagyon jó példa, biztos vagyok benne, hogy nagy löketet adott a vele való beszélgetés a csapatnak. Ez a fogyasztóprogram azért más mint a többi, mert komplexen kezeli a súlyproblémát. Nem csak egy edzés, nem csak egy étkezési tanácsadás, hanem egy új életmód kezdete. A nagyobb súlyfelesleg valahogy kialakult. Vagy lelki okokokra, egészségügyi problémákra, életvitelbeli problémákra utal.


Ahhoz, hogy valaki optimális mértékben tudjon fogyni, meg kell néznünk a páciens vérképét, hogy kizárhassuk a hízás okai közül az egészségügyi (hormonális egyensúly, ételintolerancia, anyagcsere megbetegedések) okokat. Ha a vendég vérképe nem mutat az egészségestől eltérőt, akkor az életvitelében és a lelki hátterében kell keresnünk a problémát, erre kínálunk megoldást. Többféle edzést és testkezelő módszert fogunk alkalmazunk, kívülről és belülről is támadjuk a zsírokat, hogy örökre megszabaduljunk tőlük” – mondta Rénes Szilvia, a Royal Shape vezetője.

Így lesz sikeres a fogyás menopauza után
A menopauza és az azt követő időszak komoly gondot jelenhet a nőknek a súlygyarapodás, a hőhullámok és a hangulatzavarok miatt. Dr. Demjén László, az Oxygen Medical nőgyógyásza, Magyar Menopauza Társaság tagja a megoldási lehetőségekről beszélt.

“Nagyon jó, hogy egy olyan terembe jöhettem, ahol hétköznapi csajokkal találkozhattam. Gyerekük van, esküvőre készülnek, irodai dolgozók, igazi csajok, nem műnők. Ha nem találunk egy olyan szakembert, mint itt a Rénes Szilvi, aki tud segíteni és tanácsot adni a megfelelő fogyáshoz, nagyon nehéz a dolog. Ezúton is üzenem a csajoknak, hogy ne adják fel, mert a legjobb kezekben vannak” – tette hozzá Evelin. (képek: sajtóanyag)

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz…
1 / 211

Receptek

CSALÁD

Nem minden családban jött ki a matek

Jellemzően ötvenezer forint feletti összeget fordítanak a magyar családok taneszközökre szeptemberben, majd évente további átlag húszezer forintot sportfoglalkozásokra és…
1 / 139

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!