Facebook hozzászólás

Ezt nézd meg! Átírtuk a sminkszabályokat

Minden dekor-kozmetikumnak meg van a maga rendeltetésszerű használata. Mi van akkor, ha szakítunk ezekkel a szabályokkal? Most három izgalmas szemsmink elkészítéséhez kaphatunk tippeket!

A vizes hatásért

Első lépésként fekete szemceruzával színezzük be a szemhéj egészét, majd a szemek külső sarkánál húzzunk a ceruzával egy cicás vonalat. Ezután satírozzuk el a fekete szín éleit egy ecsettel vagy akár az ujjainkkal, hogy igéző, füstös tekintetet kapjunk. Az alsó szempillasort is húzzuk ki ugyanezzel a színnel. Ezután a szemhéj közepét fessük be egy világos, fehér árnyalattal, és óvatosan mossuk össze az éleit a fekete színnel. Ez a fénylő fehér még látványosabbá fogja tenni tekintetünket.

Vizes hatás Kép: AVON
Vizes hatás Kép: AVON

A tökéletes vizes hatást meglepő módon ezúttal egy rózsaszínes szájfény segítségével fogjuk elérni – hiszen ki mondta, hogy az csak az ajkainkon mutat jól? A szájfényből egy kis mennyiséget ujjainkkal óvatosan ütögessük fel a mozgó szemhéj egészére, de ügyeljünk arra, hogy egyszerre ne tegyünk sokat, hiszen már egy kevés is szuper trendi, vizes hatást kölcsönöz a hagyományos, füstös szemsminkünknek. Végezetül kreáljunk magunknak ellenállhatatlanul dús pillákat egy volumennövelő szempillaspirál segítségével.

Lázadó pöttyök

Ki mondta, hogy csak az arcunkon viselhetjük kedvenc pirosítónkat? Írjuk át a szabályokat! Az arcpirosítónkat egy satírozó ecset segítségével vigyük fel a szemhéjunk egészére és az alsó szempillák tövébe. Ügyeljünk arra, hogy a szín széleit alaposan elsatírozzuk, hogy még véletlenül se maradjanak élesek a határvonalak. Fekete szemhéjtussal rajzoljunk apró pontokat a szemhéjunk közepére és az alsó szempillák középső részére.

Lázadó pöttyök Kép: AVON
Lázadó pöttyök Kép: AVON

Ha bátrabbak vagyunk, akár a szemöldökünkig, sőt akár afelé is felvihetjük, ezzel igazán vad külsőt kölcsönözhetünk magunknak.  Tekintetünket koronázzuk meg a szempillaspirállal, hogy pilláink dúsak és hosszúak legyenek, így még kontrasztosabbá válik ezáltal a szemsminkünk.

Merész vonalak

Kezdjük el megrajzolni a tusvonalat egy zöldes árnyalatú, gél állagú szemceruza segítségével, de egyelőre csak a tusvonal keretét rajzoljuk meg, ne színezzük be azt. Majd válasszunk egy csillámos, világosabb zöld árnyalatú szemkontúrceruzát, amivel töltsük ki a tusvonal üres részét. Ezzel azonnal izgalmasabbá és karakteresebbé tehetjük a szemsminkünket.

Merész vonalak Kép: AVON
Merész vonalak Kép: AVON

Ezután vessünk be egy ezüstszínű szemceruzát, és tegyük még különlegesebbé a tusvonalat! Húzzunk egy rövid, de határozott vonalat a szemhéjránc mentén, illetve emeljük ki ugyanezzel a színnel az alsó szempillánk tövét. Végezetül tegyük tekintetünket még kifejezőbbé, használjunk dúsító szempillaspirált és formázzuk pilláinkat.

5 szemrevaló sminktipp
A szem a lélek tükre, szokták mondani, és általában ez az első, amire pillantásunk is téved más arcán, vagy mikor magunkat szemléljük a tükörben. Nem csoda, ha szeretjük szemünket kiemelni, optikailag nagyobbnak láttatni, és különböző színekbe öltöztetni. Most olyan izgalmas szemfestési trükköket sajátíthatunk el az egyik legismertebb kozmetikai cég tanácsadóitól, amikkel mi is könnyedén elkészíthetünk magunknak egy csábos pillantást az őszre.

 

 

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Keresd a számlákat, ha társasházba költöznél!

Hamarosan már annak is utánanézhetnek a lakásvásárlók, hogy milyen anyagi helyzetben van a társasház, ahová…

Ne gyulladj be fölöslegesen!

Minden fűtési szezon előtt elengedhetetlen a tüzelő-fűtő berendezések ellenőrzése, karbantartása, ha kell javítása.…
1 / 348

HÍREK

1 / 1 153

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!