Facebook hozzászólás

Fémes csillogás és logózott körmök: íme a legforróbb trendek

Bár az októberi időjárás még kegyes volt hozzánk, sajnos ideje búcsút intenünk az indiánnyárnak. A gardróbfrissítés mellett érdemes néhány új szépségtippet is bevetnünk, ezért Sárkány Márti, a MOM Park Douglas senior make-up artistja beavatott minket a szezon sminkújdonságaiba.  Készülj, ez tetszeni fog!

Színek a szemre

Ugyan az őszi-téli sminkek többnyire földszínekben pompáznak, idén a nagy divatházak szakítottak ezzel a hagyománnyal. A kifutókon taroltak az élénk, vibráló színek, valamint megjelentek a neon szemhéjak és szempillák is.

Fémes csillogás és logózott körmök, Kép: MOM Park
Fémes csillogás és logózott körmök, Kép: MOM Park

A szakember szerint már az is sokat dob a megjelenésünkön, ha a hétköznapi rutinunkba kevésbé intenzív árnyalatokat csempészünk.

– Első lépésként egy mély lila, méregzöld vagy sötétkék tusvonalat javaslok, ami bizonyos fényben izgalmas, játékos tekintetet kölcsönöz – kezdte Márti.

A cut crease fogalma már jól ismert a sminkrajongóknak, az új őrület pedig a floating crease nevet kapta.

– Ezúttal a satírozás elmarad, és egy hangsúlyos, minimalista vonal kap helyet a pillák és a szemöldök közt, ami igazán művészi hatást eredményez – tette hozzá a sminkmester.

Metál minden mennyiségbe

-A matt finish virágkora leáldozóban van, helyét a metál fényű liquid rúzsok és szájfények veszik át – mondta Márti. Az ajkakon továbbra is hódít a piros, a bordó és a burgundi minden árnyalata, a bevállalósabbak pedig a szürke tónusok használatával érhetnek el igazán merész összhatást – tette hozzá a MOM szakembere.

Statement manikűr

A különleges lakkok rajongói végre kiélhetik a kreatívitásukat, hiszen a mintáké a főszerep.

– Lépten-nyomon találkozhatunk a nagy divatházak logóival ellátott körmökkel, de trendinek számítanak a fehér alapra készült, minimál stílusú, geometrikus minták is. Ez a szezon a kísérletezésről szól, úgyhogy bátran lépjünk ki a komfortzónánkból, de tartsuk szem előtt, hogy a sminkünk mindig illeszkedjen az adott eseményhez – és persze az egyéniségünkhöz is – javasolja a sminkmester.

Nemcsak a ráncaidat veszítheted!
Biztos mindenkinek ismerős az arcápolási folyamat: először az otthon elkészíthető pakolásoktól és a drága krémektől várunk megoldást, majd tényleges eredmény híján elkezdünk érdeklődni a kozmetikai szalonok időigényes és drága kezelései iránt. Ezután jönnek a kényelmesebb otthoni ránctalanító készülékek,és velük a kérdések. Megbízhatunk-e bennük, nem okozhatunk-e magunknak károsodást? A gyors eredmény mennyire biztonságos?
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Futószalagon jönnek a frontok!

Szinte egyetlen napunk sincs pihenni! Az elmúlt időszakban, és még ennek a hétnek az első felében is egymást érik a…

Döbbenet: vetélést okozhat a légszennyezettség!

Egy magzat elvesztése mindig borzalmas érzés, de talán a legrosszabb az úgynevezett csendes vetélés. Ilyenkor…
1 / 1 504

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 147

HÍREK

1 / 1 157

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!