Facebook hozzászólás

Gyermekszépségek divatbemutatója

15 éve nem volt olyan gyerek divatbemutató Budapesten, ami jövő vasárnap kerül megrendezésre. Az ismert márkák ruháit főként olyan gyerekek mutatják be, akik már nyertek szépségversenyt akár hazai, akár világ szinten.

Jövő t végén egyfajta előrehozott gyereknappal kedveskednek a gyerekeknek és szüleiknek. A divatbemutató célja a 4-13 éves gyerekeknek bemutatni a legtrendibb ruhákat. Az ismert márkák ruháit főként olyan gyerekek mutatják be, akik már nyertek szépségversenyt akár hazai, akár világ szinten.

d2

„Hasonló rendezvény az elmúlt 15 évben nem volt Magyarországon, ami ennyire csak a gyerekekről szólna. Ezzel a nappal egy divatnapot szervezünk a gyerekeknek. Ezen a napon minden róluk szól, gyerek lesz a műsorvezető és a ruha modellek is. Emellett Extrém Haj Show-val is készülünk, melyet szintén 8 kis modellünk mutat majd be. Lesznek gyerek sztárvendégek, fellépők, meglepetések és természetesen a divatbemutató.” – meséli a rendezvény fő szervezője, Bartalovics Ildikó.

d4

A Kid’s Fashion Day divatbemutatón 22 cég ruháit mutatják be a gyerekek: a legkomolyabb márkás pizsamától a fehérneműig, a fürdőruhákon át az alkalmi ruhákig.

d1

A rendezvény egyik műsorvezetője Kaiser Csinszka, aki tavaly a kategóriájában világversenyt nyert Bulgáriában. Igazi nagydumás, talpra esett kislány, a közönség már jól ismeri a nevét. Örömmel veszi az új feladatot, ami számára már ismerős terep.
Napközben még egy különleges Mini Top Modell válogató is lesz, amin a legkisebbek fognak bemutatkozni.

d5

 

Cukisággal nyert a 4 éves Boglárka a világversenyen
Ismét fantasztikus magyar siker született gyermek szépségversenyen! A 4 éves Nagy Boglárka lett a kategóriájának legjobbja a Little Miss & Mister Galaxy versenyen Bulgáriában.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

HÍREK

1 / 1 136

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!