Facebook hozzászólás

Hódító korall az év színvilága

A csend világa jellemzi az idei divatot – a sminktől a lakberendezési textíliáig. A szakértők folytatják a természetközelséget. Ezúttal a korallok árnyalatai hódítanak.

A vidámság, az életigenlés alakítja az idei esztendő színvilágát. A korallok árnyalatai nyugalmat árasztanak, viselőit romantikussá, nőiessé varázsolják. Ha ezt a sminket megnézed, szinte elmerülsz a tenger varázslatos, pazar színeiben. A trópusi hangulat tükröződik vissza.

Korall smink, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

Nemcsak a szemhéjra, hanem az alapozóra, a pírra, a rúzsra, a körömlakkra is ez a színvilág jellemző. A világ nagy kozmetikai cégei már felkészültek az új trendre.

Sminkpaletta, 2019, Kép: Luisaviaroma
Sminkpaletta, 2019, Kép: Luisaviaroma

A feladat a Tiéd, válogasd össze az árnyalataidat. Természetesen figyelembe kell venni, hogy ami egy 18 éves hölgynek nagyon jól áll, az egy 50 körülinek már nevetséges lehet. Kérj a helyi szakembertől tanácsot! Szívesen segítenek eligazodni ebben a rejtelmesen szép színvilágban. Divatra fel!

Korallos árnyalatok dübörögnek idén
Végre bejelentette 2019 hivatalos színét a Pantone. A “függöny felgördült”, idén a „Living Coral” fantázianéven futó árnyalat a divat, amelyet a vízalatti élővilág csodás teremtményei, a korallok ihlettek. Az új színtrend nemcsak a divatban vagy a lakberendezésben, hanem a szépségápolásban is visszaköszön. Nézzük, hogyan dobhatjuk fel sminkünket?
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…

4+1 tipp a tökéletes porszívóhoz

Csak akkor tudod meg, milyen nagy feladat porszívót vásárolni, amikor éppen te magad is benne vagy − akár egy…
1 / 345

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!