Facebook hozzászólás

Így lehet belőled is bombanő!

Egyedülálló kezdeményezés veszi kezdetét ez év januárjában. Három ismert ember részvételével fogyókúrás és egészségmegőrző program indul. A Bombanő programban Pirner Alma coach, tanácsadó és egzotikus táncos, Vámos Erika műsorvezető, valamint Hódi Pamela modell is megosztják a fogyni és szépülni vágyó nőtársaikkal tapasztalataikat, segítséget nyújtanak abban, hogy elérjék a kitűzött céljaikat.

A nők többsége megpróbál változtatni a kinézetén és a testalkatán, kortól, családi állapottól, egzisztenciától függetlenül.Nem is gondolnánk, hogy olyan emberek is küzdenek ilyen problémákkal, akik láthatóan nem rendelkeznek több 10 kilós túlsúllyal és nap, mint nap a kamerák előtt mozognak magabiztosságot sugározva.

Vámos Erika
Vámos Erika

– Volt olyan időszaka az életemnek, amikor kerültem a tükröt és a mérleget. Ennek biztos nem csak az volt az oka, hogy pár kilóval több voltam. Ez az időszak szerencsére már múlté. Ez is kellett ahhoz, hogy hitelesen tudjak tanácsokat adni a hozzánk forduló lányoknak, asszonyoknak, anyáknak. Nem fogyni nehéz, hanem az elért súlyt megtartani. Programunk és hármunk közös diétás módszere ebben is segít.   – fejtette ki Vámos Erika műsorvezetőnő, az egészségtudatos életmód elkötelezett követője.

Nagyon nehéz helyzetben van mindenki, amikor fogyásról és alakformálásról van szó, nehéz elkezdeni, nehéz végig csinálni és még nehezebb nem visszatérni régi rossz szokásainkhoz. Sokan a terhesség alatt felszedett kilók miatt kényszerülnek diétázni és fogyókúrázni. Egy kisgyermek nevelése mellett nagyon nehéz időt szakítani a mozgásra, külön étrend összeállítására, annak elkészítésére – közel lehetetlen feladatnak tűnik. A Bombanő programhoz két anyuka is csatlakozott, akik nagy örömmel és odaadással várják, hogy segíthessenek minden olyan anyának, akik szeretnék visszanyerni régi vonalait.

Pirner Alma
Pirner Alma

– Oktatásaim során rengeteg nővel, édesanyával találkozom. Az utóbbi egy évben, mióta én is édesanya lettem még jobban át tudom érezni, mivel jár a szülés és gyermeknevelés egy nő életében és hogyan lehet mégis ezen túllépni és ezen felül még saját magával is foglalkoznia, hogy ugyanolyan vonzó nő lehessen, mint korábban volt. A Bombanő program alatt, lehetőség nyílik a személyes tanácsadásra is – én ebben hiszek. Ugyanúgy, ahogy egy élsportolónak egy átlag nőnek is szüksége van edzőre tanácsadóra, aki mellette áll a nehezebb pillanatokban. – osztotta meg velünk Pirner Alma, aki kisfia születése óta gyönyörűbb, mint valaha.

– Azt már nagyon sokan tudják rólam, hogy kislányom születését követően az ördögnyelvnek köszönhetően nyertem vissza alakomat. Az egyik legnagyobb előnye, hogy tulajdonképpen normálisan lehet, sőt kell is mellette étkezni. Alma és Erika is sikeresen használja már, de a program az ajánláson túl sokkal többről szól. Az interneten, a közösségi oldalakon továbbra is kérdésekkel bombáznak a rajongók, melyekre igyekszem válaszolni. Remélem a Bombanő programon keresztül még több embernek tudunk együtt segíteni. – mesélte lelkesen Hódi Pamela. (képek: sajtóanyag)

9 téli tanács, amiért most a bőröd fog hálálkodni
A tél, az extrém hideg, a fűtött lakások szárazabb levegője és a kinti-benti hőmérséklet közti különbség megviseli a bőrünket. Dr. Torma Katalin, az Oxygen Medical bőrgyógyász szakorvosa 9 hasznos tippel szolgál a bőr védelmében.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Visszatér a strandidő, jönnek a rosszullétek!

A tartósabb lehűlést hozó hidegfrontot követően csak lassan zajlik a melegedés, ráadásul most meg is torpant a…

Reggel az ízületek, délután a migrén okoz gondot

Úgy tűnik, átmenetileg megnyugszik az időjárás, de az időjárás-érzékenyek szervezete ebben az időszakban sem…
1 / 1 487

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

Receptek

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!