>
Facebook hozzászólás

VARGA VIKTÓRIA ŐSZI-TÉLI DIVATTANÁCSAI

Ez dögös! Így robbanhatsz be az őszbe!

Kifinomult, modern, mindig mozgásban élő dolgozó nőknek tervezte 2019-es őszi-téli kollekcióját Varga Viktória. Nagyon tetszenek munkái, mert szerintem megtalálta azt a remek egyensúlyt, ami a divatot és a tökéletesen hordható darabokat ötvözi. Ezeket a ruhákat igazán az életre tervezte, ráadásul több korosztály is bátran válogathat belőle!

Pink és piros, Kép: Vágó Csaba Kornél
Kép: Vágó Csaba Kornél

Világlátott, stílusos és dinamikus, sokat utazik, és minden helyzetben feltalálja magát. Leginkább a nagyvárosban érzi elemében magát, színt visz élénk, vibráló ruháival a legnagyobb betonrengetegben is. Az otthona Budapest, mindig ide tér vissza, innen meríti energiáit az újabb kihívásokhoz. A kollekció formáihoz, vonalaihoz is ez a város adta az inspirációt.

Mustársárga-fekete galléros blúz, Kép: Vágó Csaba Kornél
Kép: Vágó Csaba Kornél

Újdonságot jelent az eddigiekhez képest, hogy nagy szerepet kaptak az egyes darabokon belül a színkontrasztok, így gyakran találhatunk kéket zölddel, pirosat pinkkel vagy mustársárgát kékeslilával párba állítva. A fő színek: piros, kobaltkék, smaragdzöld, mustársárga, bronz és  a fekete, mely kiváló ellenpontként szolgál az élénk árnyalatokhoz. A ruhákon megjelenő minták pedig ezúttal nem organikusak, hanem geometrikusak és csíkosak.

Kosckás, Kép: Vágó Csaba Kornél
Kép: Vágó Csaba Kornél

Varga Viktória új elemként a színes gallérokat is beemelte a kollekcióba, melyek kézi csomózással készültek, selyemből, többféle árnyalat egyidejű felhasználásával.

− Szerettem volna azzal játszani, hogyan változtathatja meg egy gallér a teljes összhatást. A stúdiómban készített látványos megoldás egészen drámai, mégis sokféle összeállításhoz fel lehet venni − emelte ki a tervező.

Sárga estélyi, Kép: Vágó Csaba Kornél
Kép: Vágó Csaba Kornél

Szoknyák, nadrágok, kosztümök, overálok, kabátok és koktél-, valamint esélyi ruhák kaptak helyet a kollekcióban. A fodros részletek, könnyed sziluettek továbbra is jellemzőek, ahogyan a minőségi anyagok és a kézműves technikák is: a korábbi Signature darabokon már látható pompon megjelenik topon, ruhán, kabáton egyaránt, valamint a csomózás is visszatér a már említett gallérokon.

Kék-zöld, 2019, Kép: Vágó Csaba Kornél
Kép: Vágó Csaba Kornél

Ahogyan ez Varga Erikától már megszokott, a kollekcióban is változatosan variálható darabok kaptak helyet, melyek réteges, egész napra alkalmas és kényelmes öltözéket alkothatnak. Nyugodtan fel lehet venni őket napközben az irodába, de csupán egy kicsit erősebb sminkkel már koktélpartira vagy vacsorára is tökéletesen megfelelnek.

40 %-kal növeli a rákbetegek túlélési esélyeit a mozgás

Tornázó-hölgyek, Kép: flickr
Kép: flickr

Bebizonyosodott: a mozgás a daganatos betegségek kezelése alatt is jelentősen növeli a túlélés esélyeit. Dr. Babai László, a Magyar Életmód Orvostani Társaság (ÉMOT) elnöke szerint az evidenciák egyértelműek, a szakma is nagy lelkesedéssel fogadta az eredményeket!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Szokásaink rabjai vagyunk

Vagy a saját tapasztalat vagy a gyógyszerész véleménye az első, amikor megfázásra, influenzára veszünk valamilyn…

Mit tegyek, ha rájövök, hogy demenciám van?

Jelentős változásokat hoz a te és szeretteid életében az Alzheimer-kór korai stádiuma (vagy enyhe Alzheimer-kór).…
1 / 1 508

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!