>
Facebook hozzászólás

Itt az idei tél 5 legfontosabb trendje

Már tombol a tél, de van egy jó hírünk is: a hideggel együtt a nagy leárazások is itt vannak. Tehát itt az ideje, hogy beszerezd a legizgalmasabb ruhadarabokat. A Fashion Days stylistjai elárulják, mik azok az aktuális trendek, ruhadarabok, amelyek jövőre is divatosak lesznek, de még az előttünk álló hideg hetekben is jó szolgálatot tesznek. A kulcsszavak: layering, pufi kabátok, különleges minták és anyagok. Válogass kedvedre!

Layering: színre szín, ruhára ruha

Téli trend, Kép: FashionDays
Téli trend, Kép: FashionDays

A layering az idei tél egyik kulcstrendje, különböző színek, textúrák és ruhadarabok halmozását jelenti, akár szokatlan, extrém formában is.

Legyél trendi tetőtől talpig
Ocelot minta és aszimetria. Elsőre ezt a kettőt veszi észre az ember, ha ránéz a kifutóra, ahol a 2019-es esztendő tavaszi-nyári modelljeit látjuk. Elsőre kicsit meghökkentő, de letisztult variációi az idősebb korosztálynak is tetszeni fog!

A tervezők által felvonultatott összeállítások sokszor azt az illúziót keltik, hogy nyolc-kilenc különböző réteg is van a modelleken. Nem kell ilyen szélsőséges szintre emelned a hétköznapokban a trendet, de az igaz, hogy a réteges öltözködés véd a legjobban a mínuszok ellen. Vannak olyan divatházak, amelyek óvatosabban bánnak ezzel a stílussal, és inkább a szokatlan párosításra fókuszálnak: egy kabátra felvett kapucnis köntös, mellény vagy poncsó is hasonló hatást kelt.

Pufi kabátok – a kényelem jegyében

Dzseki, Kép: FashionDays
Kép: FashionDays

A kényelem a 2018-2019-es kifutók egyik uralkodó trendje volt, és valószínűleg jövőre sem leszenek kevésbé divatosak ezek a laza ruhadarabok, hiszen amellett, hogy komfortos a viseletük, jól is néznek ki. A divattervezők izgalmas anyaghasználattal dobják fel őket. Volt, aki extrém színekben álmondta meg az ilyen fazonokat, míg mások a most nagyon divatos hologramos anyagból készítik őket.

Pufikabát, Kép: FashionDays
Kép: FashionDays

Helló 80-as évek!

A múltidézés a divat velejárója, most az 1980-as évek kissé megosztó trendje tér vissza: a válltömések újra hódítanak. Széles a paletta, a kevésbé feltűnő megoldásoktól kezdve az egészen extrém méretekig növelt válltömésekkel is találkozhattunk a kifutókon. Az elegáns, divatos stílus kedvelői válasszanak egy visszafogottabb fazonú, színű blézert, válltöméssel megbolondítva.

Halszálkás zakó, Kép: FashionDays
Kép: FashionDays

Szőrme – de csak, ha mű

Úgy tűnik, hogy a legnagyobb luxusmárkák is lemondanak a valódi szőrme használatáról, és beemelik a a műszőrmét a high fashion világába.

Műszőrmekabát, Kép: FashionDays
Kép: FashionDays

A szőrmekabátok és kiegészítők idén is nagyon divatosak voltak, bátran állíthatjuk, hogy ezek örökérvényű darabok. Akár kabáton, akár egy kesztyűn vagy sálon is visszaköszönhet ez az anyag, de a bátrabbak hideg időben teljes szőrmekabátot, mellényt is viselhetnek.

Lőttek a füstösségnek
Szabó Doris, a világ legismertebb kozmetikai vállalatai egyikének sminkmestere egy visszafogott, finom, mégis ünnepi és elegáns sminket álmodott meg, amelyet az idei tél dekorációs trendjei ihlettek. Hölgyeim, elő a palettákat!

Leopárdminta

Leopárdminta, Kép: FashionDays
Kép: FashionDays

Sokan félnek tőle, pedig rendkívül izgalmas outfiteket lehet kreálni a használatával, legyen szó akár nappali szerelésről, irodai viseletről vagy egy elegánsabb, esti összeállításról. Victoria Beckham nem tévedhet… Kezdheted akár egyszerű kiegészítővel is, meglátod, bele fogsz szeretni ebbe a mintába.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 149

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!