Facebook hozzászólás

Kockás a menő minden szinten

Szenzációs őszi színek tarkítják idén a kifutókat. Ha trendi akarsz lenni 2018 őszén, elég, ha végignézed a sárguló őszi erdőt. Úgy is mondhatnánk igazán meleg női árnyalatokban pompázhatunk. Ha csak egyetlen kockás darabod is van, már nyert az ügyed! 

Vegyél fel egy őszi levelet a földről, és fedezd fel a klasszikus piros, lila és szürke kockák pazar variációját. Azok számára, akik tényleg visszatértek az iskolápada, szikrázzanak kívül-belül.

3+1 pénztárcabarát divattipp
Egyre nehezebb lesz eldöntenünk, mit vegyünk fel a kiszámíthatatlan őszi időjárás miatt. Szerencsére az idei divat olyan alapdarabokat tartogat számunkra, melyek igazán stílusossá teszik a megjelenést a melegebb és a hűvösebb napokon is. Maradj velünk, stílusszakértőinek tippjeivel nem lőhetsz mellé!

A tweed igazi sláger az idén!

Kockás minden szinten, Kép: luisaviaroma
Kockás minden szinten, Kép: luisaviaroma

A kockás darabok remekül variálhatók, akár diák vagy, akár a walesi herceg. Ugyanúgy jó az alkalmi elegáns megjelenéshez, mint a kissé bohókás életvitel tükrözéséhez. Ha a klasszikus utat járdod, válassz egy kockás blézert és egy farmerrel. A sima zakó kockás szokonyával kicsit öreges megodás, de egy kígyóbőr utánzatú hosszú csizmával egyenesen meghökkentő! Kísérlezett bátran!

Egy jó sztori: Őszi esküvő jeligére
Esküvői ruhák kék fehér, Kép: Happy Bridal Days
Kép: Happy Bridal Days

Egy álomesküvő minden lány legtitkosabb vágya! Most ősszel ehhez minden adott is lesz, ha ügyesen tervezgetnek a jegyesek! Minden eddiginél nagyobb területen, több kiállítóval, exkluzív fashion show-val és egy vadonatúj, egyedülálló akcióval hamarosan megkezdődik az Öszi Esküvő Kiállítás a Hungexpon! Idén először a Happy Bridal Days keretében a házasulandó párok jelentős kedvezményekhez juthatnak, ha ügyesek! A látogatók részesei lehetnek a Katti Zoób exkluzív kollekcióbemutatójának is. Íme, egy kis ízelítő!

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Tökéletes házi elixír

Házi csodánk fogyasztása reggel és este ajánlott, illetve, ha módunkban áll, akkor a főétkezések után, vagy közben,…

Fellapoztuk Gyuri bácsi naptárát

Márciusra is jutott egy gyógynövény a bükki füvesember naptár naptárjában. Gyuri bácsi különleges…
1 / 1 475

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 143

HÍREK

1 / 1 127

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!