Facebook hozzászólás

Kockás a menő minden szinten

Szenzációs őszi színek tarkítják idén a kifutókat. Ha trendi akarsz lenni 2018 őszén, elég, ha végignézed a sárguló őszi erdőt. Úgy is mondhatnánk igazán meleg női árnyalatokban pompázhatunk. Ha csak egyetlen kockás darabod is van, már nyert az ügyed! 

Vegyél fel egy őszi levelet a földről, és fedezd fel a klasszikus piros, lila és szürke kockák pazar variációját. Azok számára, akik tényleg visszatértek az iskolápada, szikrázzanak kívül-belül.

3+1 pénztárcabarát divattipp
Egyre nehezebb lesz eldöntenünk, mit vegyünk fel a kiszámíthatatlan őszi időjárás miatt. Szerencsére az idei divat olyan alapdarabokat tartogat számunkra, melyek igazán stílusossá teszik a megjelenést a melegebb és a hűvösebb napokon is. Maradj velünk, stílusszakértőinek tippjeivel nem lőhetsz mellé!

A tweed igazi sláger az idén!

Kockás minden szinten, Kép: luisaviaroma
Kockás minden szinten, Kép: luisaviaroma

A kockás darabok remekül variálhatók, akár diák vagy, akár a walesi herceg. Ugyanúgy jó az alkalmi elegáns megjelenéshez, mint a kissé bohókás életvitel tükrözéséhez. Ha a klasszikus utat járdod, válassz egy kockás blézert és egy farmerrel. A sima zakó kockás szokonyával kicsit öreges megodás, de egy kígyóbőr utánzatú hosszú csizmával egyenesen meghökkentő! Kísérlezett bátran!

Egy jó sztori: Őszi esküvő jeligére
Esküvői ruhák kék fehér, Kép: Happy Bridal Days
Kép: Happy Bridal Days

Egy álomesküvő minden lány legtitkosabb vágya! Most ősszel ehhez minden adott is lesz, ha ügyesen tervezgetnek a jegyesek! Minden eddiginél nagyobb területen, több kiállítóval, exkluzív fashion show-val és egy vadonatúj, egyedülálló akcióval hamarosan megkezdődik az Öszi Esküvő Kiállítás a Hungexpon! Idén először a Happy Bridal Days keretében a házasulandó párok jelentős kedvezményekhez juthatnak, ha ügyesek! A látogatók részesei lehetnek a Katti Zoób exkluzív kollekcióbemutatójának is. Íme, egy kis ízelítő!

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Így tolja a Besenyei

Az ilyenkor jellemző száraz, vagy éppen viharokkal tarkított szélsőséges időjárás könnyen tönkreteheti a kertet,…

Egy cuki zöld sziget a Szigeten

Igazi zöld kempingben foglalhattak szállást környezettudatos szigetesek.A napelemekkel, újrahasznosított bútorokkal…
1 / 346

CSALÁD

Pénz van? Nyugi van? Hol írjam alá?…

Továbbra is a tisztességes fizetés a legfontosabb egy mai magyar munkavállalónak. Egy friss kutatásból azonban az is kiderült, hogy nőttek az igények. A tudatos munkavállalók…
1 / 138

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!