Facebook hozzászólás

Korallos árnyalatok dübörögnek idén

Végre bejelentette 2019 hivatalos színét a Pantone. A “függöny felgördült”, idén a „Living Coral” fantázianéven futó árnyalat a divat, amelyet a vízalatti élővilág csodás teremtményei, a korallok ihlettek. Az új színtrend nemcsak a divatban vagy a lakberendezésben, hanem a szépségápolásban is visszaköszön. Nézzük, hogyan dobhatjuk fel sminkünket?

A tavalyi év meghatározó árnyalata a titokzatos Ultra Violet volt, amely a harmóniát testesíti meg a kék nyugalma és a piros lendülete között. Nőies és romantikus, miközben határozottságot és energiát sugall, ám a kreativitást is ösztönzi. 2019-ben a Pantone szakemberei úgy gondolták, hogy ezt a fajta nyugalmat érdemes ebben az évben is továbbvinni.

Korall, Kép: wikipedia
Korall, Kép: wikipedia

Olyan felgyorsult világban élünk ugyanis, ahol mindent behálóz a technika, a virtuális valóság, ezért minden eddiginél nagyobb szükség van a melegségre, a meghittségre és a természethez való közeledésre. Így esett a választás a „Living Coral” árnyalatra. Ez a dinamikus, mégis lágy színharmóniát sugall, miközben erőt és optimizmust áraszt.

2019 szemhélypalettája, Kép: avon
2019 divatja, Kép: avon

Ahogy az lenni szokott, az idei év színe az élet minden területén visszaköszön az aktuális trendekben, így meghatározó szereplője lesz a divatnak, lakberendezésnek, de a szépségápolásnak is. Ez az életigenlő árnyalat ugyanis tökéletesen passzol bármelyik bőrtónushoz és természetes, mégis játékos színt visz a sminkünkbe akár pirosító, szemhéjpúder vagy rúzs formájában.

Bronzosító, Kép: avon
Bronzosító, Kép: avon

Szabó Doris, a világ egyik legismertebb amerikai kozmetikai vállalatának sminkmestere is abszolút támogatja a korallos árnyalatok használatát, akár mindennapi használatát is. Árnyaljuk szemhéjunkat egy lágy korallos árnyalattal, amit akár bátran keverhetünk barnás, földszínekkel is, finom átmenetet képezve a két meleg tónus között. Válasszunk szintén korallos pirosítót, matt hatású ajakrúzst Coral Fever árnyalatával, ami akár csak kedvenc szempillaspirálunkkal kombinálva is lenyűgöző hatást kelthet. Végezetül pedig manikűrünkről se feledkezzünk meg, és borítsuk körmeinket is korallos ragyogásba.

MI JÖHET MÉG?

Ettől lesz idén hangos a szépségipar

A szépségiparban járatosak számára ismerősen csenghet a K-beauty, azaz a koreai típusú szépségápolás, de a Harajuku stílus szerelmeseinek a J-beauty jelenséget sem kell magyarázni, amely a japán vonalat takarja. A 2019-es év azonban a C-Beauty-ról fog szólni – állítja a világ egyik leggyorsabban növekvő szépségápolási márkája. Ez annyira új kifejezés, hogy még a Wikipedia-n sem szerepel!

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

OTTHON

Keresd a számlákat, ha társasházba költöznél!

Hamarosan már annak is utánanézhetnek a lakásvásárlók, hogy milyen anyagi helyzetben van a társasház, ahová…

Ne gyulladj be fölöslegesen!

Minden fűtési szezon előtt elengedhetetlen a tüzelő-fűtő berendezések ellenőrzése, karbantartása, ha kell javítása.…
1 / 348

HÍREK

1 / 1 154

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!