Facebook hozzászólás

Kutakodásmentes kézi cucc a menő

Ki ne látott volna nőt a pénztárnál, aki könyékig turkál a táskájában, hogy megkeresse a pénztárcáját? Nos, ennek vége, mert az őszi divat a kutakodásmentes, nagyon praktikus darab. Természetesen kártyatartó és kulcsrögzítő is tartozik hozzá.

Őszi táska, Kép: Kabo Valbona
Őszi táska, Kép: Kabo Valbona

Elegáns, praktikus hölgyeknek készült az ősz egyik legizgalmasabb kollekciója. Megálmodója, Kabo Valbona már kislányként is rajongott a divat iránt, végül nemzetközi gazdasági mesterdiplomát szerzett, és a szakmájában helyezkedett el. 2015-ben azonban sorsfordító elhatározással Barcelonába ment, ahol egy bőrdíszműves segítségével alkotásai végre testet öltöttek, és mára már egész Európában ismerik a nevét. Táskái Frakfurtban és Pesten is óriási sikert arattak.

A mostani kollekció színvilágára a klasszikus őszi árnyalatok jellemzők, a fekete, a barna, a zöld és a metál szürke. A külső kialakításnál az elegáns megjelenésen kívül a kellemes tapintás kapott kiemelt szerepet. Az ifjú művész a velúr mellett szívesen használ anyagában nyomott, 3-dimenziós mintájú bőröket is.

A táskák belső kialakításánál a praktikusság került előtérbe, a cél a  „kutakodásmentes”  táskák megalkotása volt. Ezért a számos praktikus zseb mellett a nagyobb méretű táskák karabineres bőrszíjat is kaptak az elsüllyedésre hajlamos kulcscsomók rögzítésére. A kollekció részét képezi egy unisex kártyatartó is, amelyben tíz kártyát tárolhatunk áttekinthetően, illetve érhetünk el egyetlen gombnyomással.

Most indul a vadászszezon, hölgyeim!
Bámulatosan szökellő vadmacskáktól ezüstösen tovasikló keszegekig bármik lehetünk 2018 őszén! Sokan még napoznak, de akik már a ruhásszekrényt rendezgetik, jó, ha pár dolgot figyelembe vesznek. Állatmintás kelmék, fémesen ezüstösen csillogó cuccok kellenek ezen az őszön az igazán nőies csábításhoz! Itt egy pár tipp!

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Szívás a hízás

Kifogyhatatlan a téves hitek tárháza a kismamáknál. Most a dohányzást és a hízást vesszük nagyító alá Ratkó Tünde…

4 jó tipp a vérszívók ellen

Előfordulhat, hogy haza már többen érkezünk a kirándulásról, mint amennyien elindultak. Ahhoz, hogy az illegális…
1 / 1 483

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!