>
Facebook hozzászólás

NEMCSAK NŐKNEK

Le a plasztikai sebészekkel! Itt a trükk!

Manapság már nem kell feltétlenül kés alá feküdnie annak, aki gyorsan szabadulna narancsbőrétől vagy zsírpárnáitól. A nemkívánatos zsírsejtek ugyanis néhány ultrahangos kezeléssel eltüntethetőek, sőt újabban ezt a műveletet akár otthon, saját kezűleg is elvégezhetjük!

Narancsbőr, Kép: weleda
Kép: weleda

A rendszertelen sportolásnak, a helytelen táplálkozásnak és a kevés folyadékfogyasztásnak maradandó következményei lehetnek, és ez sajnos a legtöbb emberen meg is látszik. 10-ből 9 nő biztosan a narancsbőrt, a túlsúlyt és a bőr kontúrvesztését nevezi meg az őt leginkább zavaró esztétikai problémaként.

Új reménysugár: ultrahangos zsírbontás

A közhiedelemmel ellentétben a narancsbőr nemcsak idősebb és túlsúlyos hölgyeknél jelentkezik; nagyon sok vékony és fiatal nő – sőt manapság férfi is – szenved a jelenségtől. Egy viszonylag új eljárás, az ultrahangos zsírbontás (kavitáció) azonban reménysugár lehet azoknak, akik gyorsan és látványosan, ám sebészi beavatkozás nélkül szeretnének megszabadulni a problémától.

Az eljárással a zsírszöveteket egy kavitáció néven ismert ultrahangrezgés segítségével elfolyósítják. A gondosan megválasztott frekvenciának megfelelően a károsodás kizárólag a zsírszövetekre korlátozódik, így más szövetek és szervek biztosan nem sérülnek.

Mi a manó? Kavitáció!

Csinos női fenék szivecskés fürdőruhaalsóban, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Még nem láttam nőt, aki ne akart volna fogyókúrázni! Itt a nyár közepe, rajta hölgyek, húzzunk bele, ha még ezen a nyáron szeretnénk kimenni a strandra! Segítségül itt egy kozmetikai újdonság, az úgynevezett kavitációs kezelés! Bédi Krisztina, az Aranyalma Szépségszalon mesterkozmetikusa mondja el Nektek, mi is ez, és miért jobb, hatékonyabb minden korábbi eljárásnál. 

Zsírbontás már otthon is!

A kavitációt alakformáló és kozmetikai szalonokban néhány éve már alkalmazzák, ám egy-egy kúra igen drága – sokaknak szinte megfizethetetlen. Szerencsére azonban az ultrahangos zsírbontó készülékek legújabb generációja már otthoni kezelésre is alkalmas, így a kavitáció – az alacsonyabb költségeknek köszönhetően – egyre többeknek vált elérhetővé.

Hogyan működik az ultrahangos zsírbontás?

Kavitációs alakformáláskor a 30-50 KHz közötti frekvenciájú fókuszált ultrahanghullám gőzbuborékokat hoz létre a zsírsejtek közötti térben. Ezek a buborékok a zsírsejtek közelében található hőmérsékleti és nyomásviszonyok következtében hirtelen összeroskadnak, és vákuumot hoznak létre. A vákuum a zsírsejtekre szívó hatást fejt ki, így ezek a hirtelen nyomásváltozás következtében szabályszerűen „felrobbannak”. Ezzel a zsírsejtekben tárolt zsír a nyirokáramba, illetve a májba kerül. Az említett frekvenciájú ultrahang hatására a kezelt terület felmelegszik, keringése fokozódik, ami segíti a „törmelékek” elszállítását.

Napozó nő, szép hónaljjal, Kép: pixabay
Kép: pixabay

A lebomlott zsír egyik része a májon keresztül az epén át a bélrendszerbe  jut, másik része a vesén keresztül a vizelettel távozik. Ezt a folyamatot bő folyadékfogyasztással segíthetjük elő. A környező szövetekre áttevődött másodlagos meleghatásnak nemcsak a zsírtörmelék elszállításában van jelentős szerepe, hanem tonizálja is a kötőszöveti rostokat, amitől az feszesebb lesz.

Kinek ajánlott az ultrahangos zsírbontás?

Ez az eljárás a normál, illetve az enyhén túlsúlyos embereknek ideális, akik célzottan szeretnének az egyes testtájakról fogyni, és önmagában sem a diéta, sem pedig a mozgás nem hozta meg számukra a kívánt eredményt. Az ultrahangos alakformálás elsődleges célterületei a hát, has, csípő, fenék, comb, illetve felkar területén felhalmozódott lokális zsírréteg. Hozzá kel tenni, hogy az eljárás nem helyettesítheti a rendszeres testmozgást és a helyes táplálkozást!

(Forrás: vitaminsziget)

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Hogyan válassz diétát? – 5 tipp az orvostól

A legtöbben már tudjuk, hogy az egészséges életmódhoz milyen ételeket és italokat kell kerülnünk. Abban sokkal…

Sorra jönnek a frontok – megterhelő időszak!

Jelenleg hidegfront alakítja időjárásunkat, szerdán szünet, majd csütörtökön újabb front érkezik. Az ilyen mértékű…
1 / 1 508

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 149

HÍREK

1 / 1 163

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!