>
Facebook hozzászólás

ŐSZI-TÉLI TÁSKTREND

Na, így mehetünk plázázni… is…

Fekete, visszafogott földtónusok, mint a barna, olivazöld, mustársárga lesznek az idei táskák és cipők domináns színei. Ezeket a megfelelő sállal és kesztyűvel is tubózhatod! Olvasd el az apró trükköket is!

A sálak változatos dizájnnal jelentkeznek az idei szezonban,  tökéletes kiegészítők a hideg időben. Játékos részleteikkel és puha anyagukkal minden outfitet teljessé varázsolnak. Színek tekintetében a bogyótónusok, valamint a visszafogott színek, a fekete és a szürke dominálnak.

Neonos Venice táska, Kép: deichmann
Hologrammos őrület, Kép: deichmann

A táskakollekció az új szezonban különösen sokszínű: a klasszikus shopper és válltáskákon kívül, amelyek elsősorban őszi színekben jelentkeznek, igazi szemrevaló darabokkal is találkozunk, amelyek feltűnő, láncos vagy gyöngyös pántokkal, szegecses díszítésekkel és érdekes anyagokkal hódítanak, mint a műszőrme vagy a kord.

Elegáns női táska kígyóbőrbetéttel, Kép: deichmann
Elegáns női táska kígyóbőrbetéttel, Kép: deichmann

A hüllőmintás oldaltáskák, tarka állatnyomatos övtáskák és az áttetsző részletekkel hódító modellek a legtrendibb választások táskák tekintetében. A kollekciódat a sportos, neon színekkel vagy rombusz mintával érkező hátizsákok teszik teljessé. Nézz körül a gadrobban is, biztosan találsz benne egy-két csini darabot.

Penélope Cruz ékszerpremiere

Ünnepi ékszerek, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

A régi hollywoodi ragyogás ihlette azt a kollekciót, amit nemrég mutattak be a nagyközönségnek. A népszerű filmcsillag, Penélope Cruz Atelier Swarovski-val álmodta meg a fényűző csillagokkal, drágakövekkel és gyémántokkal készült kollekciót.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

Receptek

HÍREK

1 / 1 164

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!