Facebook hozzászólás

BÍBOR ÉS BÁRSONY HELYETT ARANYBAN

Méregdrága népviseletben Köllő Babett

Köllő Babett színpompás, kézzel varrott perui ruhában és értékes ékszerekben állt kamera elé Az Inkák Aranya kiállításon. A nemesfém csillogása valósággal megbabonázta a színésznőt. Bárhova nézett, aranyat látott.

− Nő vagyok, és nem tagadom: imádom az aranyat! Kedvencem a fehérarany, rengeteg gyűrűm, nyakláncom van, azt azonban fontos megjegyezni, hogy számomra nem az érték a fontos. A kedvenc ékszerboltomban néha lefoglalok egy-egy nekem tetsző darabot, hogy amikor eljön valamilyen ünnep, a drága férjemnek ne kelljen a válogatással bajlódnia, egyszerűen bemegy az üzletbe és elhozza, ami a nevemen van.

Köllő Babett inka népviseletben, Kép: sajtóanyag
Köllő Babett inka népviseletben, Kép: sajtóanyag

A választásomat nem az befolyásolja, hogy mennyibe kerül az az ékszer, hanem, hogy mennyire érzem közel az egyéniségemhez − mondta Köllő Babett, akit a férje szeret meglepni akkor is, ha nincs erre külön alkalom.  Az egyik legértékesebb gyűrűje legalább hat millió forintot ér, ruhái között pedig szintén akadnak milliós tételek.

Köllő Babett inka ékszerekben, Kép: sajtóanyag
Inka ékszerekben, Kép: sajtóanyag

− Andrásnak fejlett a szépérzéke, szereti az igényes holmikat, szerintem ebben a perui népviseletben is tetszem majd neki. Érződik, hogy van munka benne, ez adja az igazi értékét. Az Inkák Aranya kiállításon magával ragadt az arany csillogása, lehet, hogy el is megyek abba a bizonyos üzletbe körbenézni − mondta Babett.

Köllő Babett aranyos pompában, Kép: sajtóanyag
Aranyos pompában, Kép: sajtóanyag

A színésznő engedélyt kapott a szervezőktől, hogy az inkák aranykincséből egy-két darabot közelről nézzen meg. Néhány maszk, kegytárgy és ékszer egyenként 150-200 millió forintot ér, erre még a színésznő is elismerően csettintett.

Az inkák aranya, a quinoa

Quinoa, Kép: pixabay
Quinoa, Kép: pixabay

A quinoa az egyik legjobb növényi fehérjeforrás, kiemelkedően magas a fehérje-tartalma.Található benne C-, E- és B-vitamin, továbbá az öregedésért is felelős szabadgyököket hatástalanító béta-karotin, az ásványi anyagok közül pedig magnézium, vas, foszfor, cink, kálcium, valamint minden olyan aminosav, melyre a szervezetnek szüksége van. Egyik legnagyobb vonzereje, hogy gluténmentes, így lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

Az Inkák Aranya kiállítás egy letűnt kultúra páratlan kincseit mutatja be több száz négyzetméteren, a belvárosi Komplexben.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

Receptek

HÍREK

1 / 1 152

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!