Facebook hozzászólás

Mi köze a pénznek a stílushoz?

Irigylésre méltó tekintettel figyeljük a vörös szőnyegen felvonuló sztárokat, akik olykor egy hétköznapi kávézás és ebéd közben is tetőtől talpig stílusos a megjelenésük. Azt gondoljuk, hogy egy vagyonba, de minimum a fizetésünkbe kerülhet egy-egy szettjük vagy épp egyetlen ruhadarabjuk, kiegészítőjük, de nem feltétlenül van ez így! A stílus nem pénz kérdése! De akkor mi is az a stílus, és legfőképpen: hogyan alakíthatjuk ki? Maradj velünk, a Premier Outlet segít, hogy mihamarabb megtaláld a saját egyéniséged.

Ahogy Coco Chanel mondta: A divat változik, a stílus örök. Nemcsak a ruhatervezéshez értett, a szavakat is jól forgatta.

Erős nők, geometrikus pop, és visszatér a kék!
Bemutatta téli kollekcióját a Luxottica, így kiderült, hogy a legnagyobb divatházak milyen szemüvegeket és napszemüvegeket terveztek nekünk az idei szezonra. Tehát visszatérnek az erős nők, dominál a kék szín, ugyanakkor megfér egymás mellett az absztrakt és az avantgárd, a geometrikus pop, de a svéd minimalizmus is.

Lássuk be, igaza van. A trendek változnak, ráadásul attól, hogy valami divatos, még nem kell viselnünk. Lehet, hogy nem áll jól, de az is lehet, hogy egyszerűen csak nem tükröz minket.

Légy kitartó! A megfelelő ruhatár felépítése nem kis feladat, akár évekig is eltarthat. Meg kell határoznunk, hogy kik vagyunk, miben érezzük jól magunkat, mit akarunk közvetíteni magunkról. Ne maszkokat viseljünk, hanem legyünk egyéniségek – ezáltal hitelesek! Végül egy kis stílusáttekintő, hátha magadra ismersz. Azonban egy dolgot ne felejts el: ne másold le egyiket se, hanem formáld az egyéniségedhez.

A klasszikus, avagy a párizsi elegancia és kifinomultság

Klasszikus elegancia, Kép: Premier Outlet
Klasszikus elegancia, Kép: Premier Outlet

Számukra a divat másodlagos, sokkal fontosabb a minőség és a letisztult elegancia. Egyszerűség és természetesség jellemzi a ruhatárukat. Ezzel a stílussal vigyázni kell, hiszen ha nem tudod viselni, akkor könnyedén introvertáltnak és merevnek tűnhetsz.

A stílus, amikor dúl a romantika az öltözködésedben

Romantikus stílus, Kép: Premier Outlet
Romantikus stílus, Kép: Premier Outlet

Ha a részletek embere vagy, akkor ezt a stílust neked találták ki! A „kevesebb néha több elv” nem érvényesül ennél a típusnál. A romantikus összeállításokat leginkább azoknak javasoljuk, akik a művészetekre fogékonyak és nem bánják, ha olykor komolytalannak nézik őket.

Sportos, laza stílus

Sportos, Kép: Premier Outlet
Sportos, Kép: Premier Outlet

Ha fontos számodra a kényelem, szenvedélyed a sport, és az elegáns megjelenést a különleges alkalmakra tartogatod, akkor a sportos és laza darabok valók neked. Ha a munkád megköveteli az elegáns megjelenést, akkor nem ez a leginkább hozzád illő stílus.

Sportosan elegáns

Sportos stílus, Kép: Premier Outlet
Sportos stílus, Kép: Premier Outlet

A munkád megköveteli az eleganciát, de a hétköznapokon inkább a sportosabb, lazább stílust részesíted előnyben? Nem kell választanod, képviseld a sportosan elegáns stílust. Ha minden alkalomhoz megtalálod a tökéletes arányokat, akkor biztosan nem szúr senkinek se szemet a napi outfitted.

Gondold ezeket végig, állítsd össze új, stílusos ruhatárad – főleg, ha e szerelmes hónapban hódítani szeretnél!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 147

HÍREK

1 / 1 157

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!