Facebook hozzászólás

Mielőtt elmennél a plasztikai sebészhez

Több, mint három évtizede használja a kozmetikai ágazat a Bioptron lámpát. Sikere abban áll, hogy felpezsdíti a szervezet öngyógyító képességét. Tehát, mielőtt felkeresnéd “szarkalábjaiddal” a plasztikai sebészt, keress egy profi kozmetikust!

Mire jó?

“Természetes módon hat a Bioptron fényterápia. Erősíti a szervezet regeneratív és helyreállító képességét, és így hozzásegíti ahhoz, hogy felszabadítsa saját öngyógyító adottságait. Amikor a fényenergia bejut a szövetekbe, elindítja az úgynevezett biostimulációs folyamatokat, ami pozitívan befolyásolja, vagyis fokozza a szervezet működését.”– mondta el a mesterkozmetikus. Bédi Krisztina pattanásos bőr (akne), ekcéma (atópiás dermatitisz), pikkelysömör (psoriasis), sömör, övsömör, herpesz, felületi bakteriális bőrfertőzések esetén ajánlja kiegészítő kezelésnek.

Jótékony fény, Kép: László Márta

Mi a Bioptron?

“Egy úgynevezett polarizált fény: a fényhullámok párhuzamos síkokban mozognak (oszcillálnak). A polarizációt egy speciális tükörrendszer továbbfejlesztése hozza létre. A Brewster-tükör adja a Bioptron készülékek által kibocsátott elektromágneses spektrum polarizáltságát. A BIOPTRON Fényterápiás Rendszerre is jellemző visszatükrödözésből fakadó lineáris polarizáció rendkívül hatékony. A BIOPTRON készülékek által kibocsátott fény polarizáltságának foka eléri a 95%-ot. – magyarázta el az Aranyalma szépségszalon mesterkozmetikusa.

Tudtad?
A világsikerű Bioptron lámpát 1981-ben egy magyar biofizikus hölgy fedezte fel. Fenyő Márta már akkor tudta, hogy e fényterápia eredményesen használható lábszárfekélyre, sportsérülésekre, sőt nőgyógyászati problémákra is.
Forradalmasítja a kozmetikát az úgynevezett derma rolleres eljárás is, amiről itt olvashatsz! Szoktál bőratka szűrésre menni? Tudd meg itt, mi az?
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

HÍREK

1 / 1 136

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!