Facebook hozzászólás

Mitől lesz egy nő igazi?

Sokszor hangzik el a kérdés: mit tesz egy nőt igazi nővé? Van, aki a viselkedésre, tartásra szavaz, míg mások egy csinos ruhában, esetleg egy magassarkúban és piros rúzsban látják a nőiességet. Mielőtt az utcára lépnénk, és tetőtől talpig végigmérjük magunkat a tükörben, talán ami a legjobban szemet szúr az az, hogy a táskánk mennyire passzol az öltözékünkhöz vagy a cipőnkhöz. Egy jól megválasztott táska rengeteget dobhat megjelenésünkön, nemcsak öltöztet, hanem kellőképp kifejezi stílusérzékünket.

Hogyan válasszunk táskát? Milyen szempontokat vegyünk figyelembe? A Premier Outlet segít eligazodni, hogy minden helyzetben a legjobb formád mutathasd!

Nem mindegy, hogy milyen eseményre vagyunk hivatalosak, teljesen más stílusú táskát célszerű viselnünk egy elegáns vacsorán, egy business meetingen vagy egy laza baráti találkozón. Ha éjszakai programunk van, válasszunk feltűnőbb, egyedi mintával ellátott darabokat, legyen az rózsa-, vagy párducmintás, ezüstszínű, arannyal berakott. Ezenfelül a korallszín és a bordó árnyalatok is rendkívül népszerűek. Egy fémesebb árnyalatú darab pedig a legegyszerűbb nude vagy fekete színű szettet is feldobhatja.

Fekete, rózsaszín, fehér táska, Kép: Premier Outlet
Kép: Premier Outlet

Ha valami lazábbra vágyunk, válasszuk nyugodt szívvel a shoppereket, melyek textilből készült bevásárlótáskák többnyire mintásak és rendkívül praktikusak, mert amellett, hogy az összes cuccod elfér bennük, még egy kis shoppingolásra is beugorhatsz vele munka után. Ennek egy fokkal csinosabb verziója a merevítés nélküli, laza tote táska.

Amennyiben szeretnénk tetőtől talpig elegánsak maradni és csak a pénztárcánkat, a rúzst a lakáskulcsot kell eltennünk, akkor válasszuk a clutch-ot, ismertebb nevén borítéktáskát, mely lapos és középen egy fémcsattal összepattintható. Tánc közben is elfér a kezünkben, így nem kell a ruhatárral bajlódni.

Fekete, piros, fehér táska, Kép: Premier Outlet
Kép: Premier Outlet

A doboztáska nagyban hasonlít a clutch-hoz, de ezt inkább egész napos programokhoz ajánljuk, szintén az elegáns vonalat képviseli, de bátran pakolhatunk bele több mindent, doboz formája miatt sokkal több dolog elfér benne, mint egy sima válltáskában.

Láncos, díszített táskák, Kép: Premier Outlet
Kép: Premier Outlet

Ha hivatalos találkozóra készülünk, célszerűbb a standard kézitáskát választani, nálunk, nőknél ez a formalitás felel meg a férfiak aktatáskájának.

Utánozhatatlan francia sikk?
Mi a közös Londonban, New Yorkban, Milánóban és Párizsban? Mindegyiket a divat fővárosának nevezik, azonban ezek közül az utóbbi kiemelkedik. Hogy miért? A válasz roppant egyszerű: a letisztult francia stílus világhírű.

A komolyabb hatás érdekében letisztultabb, fekete vagy sötétbarna/bordó darabokat válasszunk. A mintája pedig lehet bordázott vagy kígyóbőr hatású.

Személyes kedvencünk pedig a backpack típusú táska, melyet gyönyörű pasztellszínekben is beszerezhetünk már és a kényelmesebb, picit sportos vonalat képviselik. Sportcipővel, széldzsekivel párosítva laza és divatos benyomást kelthetünk.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Reggel az ízületek, délután a migrén okoz gondot

Úgy tűnik, átmenetileg megnyugszik az időjárás, de az időjárás-érzékenyek szervezete ebben az időszakban sem…

Fuccs a hétvégi kerti partinak! Ez szinte biztos!

Magassági hidegcsepp okoz hidegfrontot jellemző tüneteket! Ne várjunk a kánikulára, nem tér vissza a hétvégére sem,…
1 / 1 487

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

Receptek

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!