Facebook hozzászólás

Most indul a vadászszezon, hölgyeim!

Bámulatosan szökellő vadmacskáktól ezüstösen tovasikló keszegekig bármik lehetünk 2018 őszén! Sokan még napoznak, de akik már a ruhásszekrényt rendezgetik, jó, ha  pár dolgot figyelembe vesznek. Állatmintás kelmék, fémesen, ezüstösen csillogó cuccok kellenek ezen az őszön az igazán nőies csábításhoz! Itt egy pár tipp!   

Vagyunk egy páran, akik még csak most kezdik a nyaralást, a pihenést, de bizony, akik fel akarják venni a divat ritmusát, már nézegetik az új kirakatokat, a divatportálokat. Most mondom, felesleges, mert mi már tudjuk: indult az őszi vadulááááááás…! Mi tehát már nyudodtan pihenünk!…

Egy kellemes délután, egy koktél a teraszon, és ő már most elcsavarhatja a fejed? Szuper! Na, de ehhez mit veszel fel? Mutatom!

Őszi elegancia, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

Jusson eszedbe Afrika elbűvölő élővilága, de csak a nyomott kelméken! Lepárd, zebra, tigris vagy kígyó, egyre megy, de ha igazán menő akarsz lenni, kevered a mintákat, és egyszerre többel is kísérletezhetsz! Ha visszafogottabb vagy, egy egyszerű “vadító” kendővel dobd fel az úgynevezett kis feketét! A siker nem marad el!

Őszi ezüstös ragyogás, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

És, ha folytatódik a románc? Sejtelmes démon lehetsz az idei, őszi éjszakákon! Jön az ezüstös, fémes, gyémántos ragyogás! Azt is mondhatnám, hogy visszaköszön a diszkók világa. Fújj a gadróbba egy kis szürkét, egy kis szivárványozó csillámot, és tényleg Te leszel 2018 éjszakájának legnagyobb csábítója! Legyél Te a HOLDHÖLGY, és ragyogj!! Sok szerencsét!

Gyere táncolj, gyere, táncolj még!…
Emlékeztek erre a jó kis Szűts Judit nótára? Roptuk rá a dizsiben! De ez régen volt, most azonban a Let’s groove csapata hív tánca. Nemrég a Szabadság hídon rendeztek közös bulit, és majd nyolcvanan ropták az Earth Wind & Fire “Let’s groove” című dalára készült koreográfiát. Augusztus 20-án délután 4-kor a Kopaszi gáton várnak mindenkit, nagyjából 9-től 99 éves korig egy kis mozgásra! Húzzunk bele!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Ennyi volt! Lejárt a néma leventék ideje

Már senki sem kérdőjelezheti meg a férfi és a női agy működésének eltérését, mégis a párkapcsolati kommunikáció, az érzelmek közvetítése sokaknak okoz otthon gondot. Érdemes a különbségekre építve…
1 / 211

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 144

HÍREK

1 / 1 140

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!