Facebook hozzászólás

Nagy tavaszi gardróbfrissítő hadjárat

Itt a tavasz, így ideje felpezsdítenünk gardróbunkat is a melegebb időjárásra. A Premier Outlet stylistja összegyűjtötte azokat a 2017-es divatszíneket, és -mintákat, melyeket viselve tavasszal is divatosak maradhatunk.

Idén is reneszánszukat élik a mintás darabok, így könnyedén feldobhatjuk megjelenésünket, és csalhatunk mosolyt a saját, és környezetünk arcára. A virágminta már tavaly is szuper divatos volt a nők körében, azonban idén lesz csak igazán nagy „sláger”. Egyszerre kölcsönöz pompás és romantikus külsőt viselőjének.

Virágos tavaszi trend, Kép: Premier Outlet
Kép: Premier Outlet

A csíkos mintáról egyértelműen az irigylésre méltó francia stílus jut eszünkbe, ami nemcsak a nőknek, a férfiaknak is jól áll. Függőleges, vízszintes, átlós, vékony vagy vastag csíkozás… Az idei trendek nem szabnak határokat! A Premier Outlet stylistja szerint válasszunk megfelelő fazont és tökéletessé varázsolhatjuk vele akár a hétköznapi, akár a munkahelyi megjelenésünket is!

Tavaszi trendek, csík és virág, Kép: Premier Outlet
Kép: Premier Outlet

Ha tavasz, akkor éljenek a színek! Az éveken át hódító neonszínek után elérkezett a finomabb pasztelles árnyalatok ideje. Válasszuk a kék, zöld, rózsaszín, sárga színeket, melyek igazán elegáns hatást kölcsönöznek. A férfiak se ódzkodjanak ezektől a daraboktól, üdévé varázsolja megjelenésüket.

Itt az új szuperfegyver öregedés ellen!
Üldözött drogalapanyag, az ipari felhasználás révén az egyik legtöbbet használt növényi rost, 2000 éves papíralap, mostanság pedig XXI. századi szuperfood. Mindez a kender, amelynek számtalan alfaja létezik, érdemes megismerni különleges sztoriját és utolérhetetlen összetevőit. Körbejártuk, hogy mire is jó a kendermag és olaja?

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Reggel az ízületek, délután a migrén okoz gondot

Úgy tűnik, átmenetileg megnyugszik az időjárás, de az időjárás-érzékenyek szervezete ebben az időszakban sem…

Fuccs a hétvégi kerti partinak! Ez szinte biztos!

Magassági hidegcsepp okoz hidegfrontot jellemző tüneteket! Ne várjunk a kánikulára, nem tér vissza a hétvégére sem,…
1 / 1 487

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

HÍREK

1 / 1 136

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!