Facebook hozzászólás

TRENDI LÁBBELIK

Nem nyúlcipőt húzunk az ősszel

Még javában tombol a nyár, de a divatkreátorok már az ősz felé kacsingatnak. Vajon mit látnak „cipőfronton”? Rita Ora brit énekes és dalszerző lerántja a leplet, és meg-mutatja, miben járunk majd jól?

Rita Ora csili-vili csizmában, Kép: deeichmann
Rita Ora csili-vili csizmában, Kép: deeichmann

„#Radiate” (azaz, hogy sugárzik)! Ez a mottója az őszi cipőparádénak.  A sugárzó szépségű Rita Ora maga válogatta a design modelleket, amelyekből egy fiatalos, sokoldalú kollekció állt össze, és amely tökéletesen tükrözi az énekesnő kreativitását és egyedülálló stílusát.

Láncainkat ősszes sem veszítjük el, Kép: deichmann
Kép: deichmann

− A stílusomat mindig befolyásolja az aktuális hangulatom. Az öltözékem mindig elárulja, hogyan is érzem magam – árulta el Rita Ora a fotózáson. A kollekció minden egyes modellje más érzést fejez ki: szabadságot, kreativitást, kíváncsiságot, vakmerőséget, erőt, és arra inspirálnak, hogy fejezzük ki saját személyiségünket egyedi stílusunkkal, a cipők is sugározzák személyiségünket!

Töretlen a bokacsizma sikere, Kép: deichmann
Töretlen a bokacsizma sikere, Kép: deichmann

A modellek között megtalálhatóak a következő szezon trendi divattémái: a sportos stílus kedvelőinek a chunky sneakerek neon díszítésekkel harsány sárga színben vagy leopárd nyomattal, valamint az ezüst vagy arany metálos sneakerek vastag platótalppal. A bokacsizmák, fűzős bakancsok és dandy cipők rockos szegecsekkel és csatokkal egyéni, kreatív stílust kölcsönöznek viselőiknek, míg a csillogó kövecskékkel díszített térd fölött érő zoknicsizmák, valamint a tarka, kígyómintás bakancsok a vagány és feltűnő megjelenésről gondoskodnak.

Arra vonatkozóan nem kaptunk eligazítást, hogy mégis hány éves korig vehetünk fel ilyen cuccokat? Na, akkor ezt döntsétek el magatok!

3+1 pénztárcabarát divattipp

Kabát és táska, Kép: freepik.com_
Kép: freepik.com_

Egyre nehezebb lesz eldöntenünk, mit vegyünk fel a kiszámíthatatlan őszi időjárás miatt. Szerencsére az idei divat olyan alapdarabokat tartogat számunkra, melyek igazán stílusossá teszik a megjelenést a melegebb és a hűvösebb napokon is. Maradj velünk, stílusszakértőinek tippjeivel nem lőhetsz mellé!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Pénz van? Nyugi van? Hol írjam alá?…

Továbbra is a tisztességes fizetés a legfontosabb egy mai magyar munkavállalónak. Egy friss kutatásból azonban az is kiderült, hogy nőttek az igények. A tudatos munkavállalók…
1 / 138

HÍREK

1 / 1 140

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!