Facebook hozzászólás

FENNTARTHATÓ RAGYOGÁS

Penélope Cruz ékszerpremiere

A régi hollywoodi ragyogás ihlette azt a kollekciót, amit a minap mutattak be a nagyközönségnek. A népszerű filmcsillag, Penélope Cruz Atelier Swarovski-val álmodta meg a fényűző csillagokkal, drágakövekkel és gyémántokkal készült kollekciót.

Atelier Swarovski és Penélope Cruz, Kép: luisaviaroma
Atelier Swarovski és Penélope Cruz, Kép: luisaviaroma

Penélope Cruz elmondása szerint az ékszerek épp úgy tükrözik a mai divat szellemiségét, mint az innovációt és a fenntarthatóságot. Minden egyes darab az elegancia és a romantika megtestesítője – csillogó rubinokkal, zafírokkal és topázokkal. Ezek egy nő számára legáhítottabb kövek  – árulta el a színésznő a bemutató alkalmából a Luisaviaromának adott interjújában.

Ünnepi ékszerek, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

− Nagyon fontos számomra, hogy ne legyen negatív hatása a bolygóra, amit csinálok, amit hordok, és amit a családommal fogyasztani akarok. A Greenpeace-szel végzett munkám, valamint az Atelier Swarovski-val való együttműködés lehetőséget ad nekem arra, hogy beszélgetéseket, gondolatokat indítsak el másokban is. Szeretném megmutatni, milyen a tudatos luxus, és hogy az innovációval, az odafigyeléssel pozitív hatást sugalló termékek születhetnek – mesélte a filmszínésznő.

Fülbevaló közeli, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

Penélope Cruz különböző rendezvényeken már viselt néhány gyönyörű Atelier Swarovski-darabot, de – elmondása szerint − amikor személyesen is találkozott Nadja Swarovskival, meggyőződött róla, hogy tényleg elkötelezettek a laboratóriumi gyémántok és a tisztességes kereskedelemből származó kövek mellett.

Fülbevaló és gyűrű, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

Reméli, hogy azokat, akik viselni fogják ezt a kollekciót, arra ösztönzi majd, hogy ne csak ékszervásárláskor, hanem a mindennapi életben is körültekintő döntéseket hozzanak a fenntarthatóság, bolygónk védelme  érdekében – tette hozzá az ékszertervezőként debütált filmcsillag.

70 éves Richard Gere, és ez még semmi!

Richard Gere, Kép: @richardgereofficial, instagram
Richard Gere, Kép: @richardgereofficial, instagram

Helen Mirren és Richard Gere a legszebben idősödő híresség – legalább is az ismert, svéd, otthoni szépítőkészülékek gyártójának felmérése szerint. A szavazók szerint tehát lehet méltósággal és szépen is megélni az idős kort. Tegyük hozzá, hogy a Pretty Woman sármos üzletembere éppen ma, augusztus 31-én ünnepli a 70. születésnapját!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 146

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!