>
Facebook hozzászólás

FENNTARTHATÓ RAGYOGÁS

Penélope Cruz ékszerpremiere

A régi hollywoodi ragyogás ihlette azt a kollekciót, amit a minap mutattak be a nagyközönségnek. A népszerű filmcsillag, Penélope Cruz Atelier Swarovski-val álmodta meg a fényűző csillagokkal, drágakövekkel és gyémántokkal készült kollekciót.

Atelier Swarovski és Penélope Cruz, Kép: luisaviaroma
Atelier Swarovski és Penélope Cruz, Kép: luisaviaroma

Penélope Cruz elmondása szerint az ékszerek épp úgy tükrözik a mai divat szellemiségét, mint az innovációt és a fenntarthatóságot. Minden egyes darab az elegancia és a romantika megtestesítője – csillogó rubinokkal, zafírokkal és topázokkal. Ezek egy nő számára legáhítottabb kövek  – árulta el a színésznő a bemutató alkalmából a Luisaviaromának adott interjújában.

Ünnepi ékszerek, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

− Nagyon fontos számomra, hogy ne legyen negatív hatása a bolygóra, amit csinálok, amit hordok, és amit a családommal fogyasztani akarok. A Greenpeace-szel végzett munkám, valamint az Atelier Swarovski-val való együttműködés lehetőséget ad nekem arra, hogy beszélgetéseket, gondolatokat indítsak el másokban is. Szeretném megmutatni, milyen a tudatos luxus, és hogy az innovációval, az odafigyeléssel pozitív hatást sugalló termékek születhetnek – mesélte a filmszínésznő.

Fülbevaló közeli, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

Penélope Cruz különböző rendezvényeken már viselt néhány gyönyörű Atelier Swarovski-darabot, de – elmondása szerint − amikor személyesen is találkozott Nadja Swarovskival, meggyőződött róla, hogy tényleg elkötelezettek a laboratóriumi gyémántok és a tisztességes kereskedelemből származó kövek mellett.

Fülbevaló és gyűrű, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

Reméli, hogy azokat, akik viselni fogják ezt a kollekciót, arra ösztönzi majd, hogy ne csak ékszervásárláskor, hanem a mindennapi életben is körültekintő döntéseket hozzanak a fenntarthatóság, bolygónk védelme  érdekében – tette hozzá az ékszertervezőként debütált filmcsillag.

70 éves Richard Gere, és ez még semmi!

Richard Gere, Kép: @richardgereofficial, instagram
Richard Gere, Kép: @richardgereofficial, instagram

Helen Mirren és Richard Gere a legszebben idősödő híresség – legalább is az ismert, svéd, otthoni szépítőkészülékek gyártójának felmérése szerint. A szavazók szerint tehát lehet méltósággal és szépen is megélni az idős kort. Tegyük hozzá, hogy a Pretty Woman sármos üzletembere éppen ma, augusztus 31-én ünnepli a 70. születésnapját!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Lassuló piac, gyorsuló alku

Ahogy lassan, de biztosan csökken az áremelkedés, úgy egyre erősebb az alkudozás. Ez annak is köszönhető, hogy…

Felnyomja az árakat a fővárosi dugódíj

Több évtizedes múltra tekinthet vissza a fővárosi forgalomcsillapítás és az ingázók tömegközlekedésre terelésének…
1 / 351

CSALÁD

Sümi, a kisfiú, aki múzsa lett

Kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond… De valóban így van? Nem igazán. Minden bölcsis és ovis életében gyorsan eljönnek azok a pillanatok, amikor muszáj saját magának…
1 / 140

HÍREK

1 / 1 163

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!