Facebook hozzászólás

Rodeózz be az őszbe!

Semmit nem szelídül a divat idén ősszel sem! Lehet, hogy színeiben követik a trendet a brit uralkodóház hölgyei, de hogy nem ilyen formában veszik majd fel, az is biztos. Vadulnunk kell, farmeros, fényes, ezüstös formákban és színekben pompázunk, hogy képzeletbeli szilaj famerfeleségek, csábító vadmacskák, sejtelmesen elérhetetlen hölgyeknek tűnjünk 2018 őszén! Rajta, hölgyeim! 

Még le sem vettük a fürdőruhát, máris itt az újabb kihívás! Fel kell készülnünk az őszi divat adta meglepetésekre! Próbáld felvenni a ritmust!

Ez még belefér a hátizsákba
A fesztiválok nem éppen a tökéletes higiéniás körülményekről híresek, ráadásul a hőség, a szárazság és a por a bőrünknek sem tesz jót. Amennyiben pedig mindehhez nagyobb mennyiségű alkoholfogyasztás is társul, a bőrünk csakhamar dehidratált, szürke lesz, sőt, az eltömődött pólusok miatt pattanások is megjelenhetnek rajta. Mi tegyél? 

Idén ismét elengedhetjük a fantáziánkat! Messziről persze úgy néz ki az egész, hogy már megint mindennel mindent összekutyultak, de ez természetesen nincs így! (Tudod, ha az íróasztalodon kupi tombol, az a kreativitás jegye!)

Őszi divat Rómából, Kép luisaviaroma
Őszi divat Rómából, Kép luisaviaroma

Szóval, juhú, éljenek a countryzenét sugalló coowboycuccok – mondjuk délelőttre. Ezúttal azonban nem Texas, hanem Kanada az ihlető! A farmer tehát örök divat, csak a kiegészítők változnak. Elmennek egészen a szélsőséges darabokig, mint például gyíkmintás, extrahosszú szárú csizma, vagy az elegáns, fehér kanadai szmokingig! Vállald be!

Esőkabátok, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

Eső is jön az ősszel átkarolva. Gigi Hadidot nem túl távoli élmények csábították el 2018 őszére. Olyan klasszikus sci-fi filmek ihlették ezeket a darabokat, mint a Blade Runner vagy a Matrix. Nem maradtak el, az apró napszemüvegek, a tiszta vonalak, a bőrruhák és a harctéri csizmák sem. Meg fogsz lepődni, rövidesen hány hölgyet látsz majd ilyen cuccokban – monjuk Rómában, Párizsban, vagy éppen Pesten!

Visszafogott nyári smink egy csipetnyi színnel
Egymást érik az izgalmas események a nyáron, ahol a kirívó és bohém smink nyer teret. Mégis sokszor sokkal többet ér egy visszafogott és kényelmes smink, amelyet ebben a forróságban is bátran viselhetünk. Szabó Doris, az egyik legismertebb katalógusáruház sminkmestere ezúttal egy visszafogott sminket álmodott meg egy csipetnyi színnel fűszerezve, amely tökéletes választás lehet a nyári hétköznapokra.

 

 

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Anya, kérem előre a jussomat!

Nemcsak a terhesség alatt, a tervezési időszakban is érdemes fokozni a folsavbevitelt! Vajon miért van az, hogy egy…

Nem százas, csak 99?

Becslések alapján napjainkban mintegy 200.000 honfitársunk szenved Alzheimer-kórban vagy valamilyen, különböző…
1 / 1 491

Receptek

CSALÁD

Pénz van? Nyugi van? Hol írjam alá?…

Továbbra is a tisztességes fizetés a legfontosabb egy mai magyar munkavállalónak. Egy friss kutatásból azonban az is kiderült, hogy nőttek az igények. A tudatos munkavállalók…
1 / 138

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!