Facebook hozzászólás

Tatár Csilla, a multifunkciós édesanya

Fejős Éva és Tatár Csilla igazi 21. századi, multifunkciós édesanyák, mindketten okosan lavíroznak a családanya és a dolgozó nő szerepek között. Meggyőződésük, hogy úgy tudnak igazán kiteljesedni anyaként, ha mellette kellő énidőt is csempésznek a mindennapokba. Anyák napja közeledtével a régió legnagyobb divatwebshopja, a Fashion Days, arra kérte a két, mindig stílusos sztármamát, hogy tavaszi baba-mama szetteket válogassanak össze, ezzel is inspirálva minden anyát arra, hogy bátran foglalkozzanak saját testük, lelkük felüdítésével is.

Csilla és Éva már érett, tudatos nőként csöppent bele az anyaságba, így tudják milyen fontos, hogy a napi teendők mellett időt szakítsanak a feltöltődésre is.

„Újságíróként sok olyan anyukával találkoztam, akik nem fordítottak kellő időt magukra. Ebből okulva, néha Lindát az anyukámra vagy a barátnőimre bízom és elmegyek fodrászhoz, vásárolni, barátokkal találkozni vagy csak kiülök egy teraszra a cappuccinómmal és a gondolataimmal.” – mondta Éva.

Tatár Csilla kisfiával
Tatár Csilla kisfiával Fotó: fashiondays.hu.

A napok sokszor zsúfolt menetrendje miatt mindkét anyukának fontos az okos időbeosztás, így például a vásárlást főként online oldják meg.

„A bevásárlóközpontokat nem szeretem, kisgyerekes anyaként szerintem sokkal praktikusabb online vásárolni. Milán születése óta teljesen rákaptam a gyerekruha-vásárlásra is. Meggyőződésem, hogy sokkal jobb fiú ruhák vannak, mint lány ruhák. A kislányoknál sok a csilivili, habosbabos, királynős ruha. Ezzel szemben a kisfiú ruháknak van karaktere, nagyon imádom ezeket a kis vagány szerkókat.” – árulta el Csilla, hozzátette, hogy ma már Milán öltöztetése nagyobb szerepet kap, mint a sajátja. Mivel Csilla férjének, Balázsnak is zseniális az ízlése, néha ő is besegít Csilla és Milán ruháinak kiválasztásában.

Tatár Csilla a részletekre is figyel
Tatár Csilla a részletekre is figyel Fotó: fashiondays.hu.

Éva szintén nagyon szereti a divatot és a szép ruhákat. Még nem fogyott bele minden szülés előtti ruhájába, de örül, hogy ismét viselhet nőiesebb darabokat is. Onnantól kezdve, hogy megtudta, kislánya lesz, egyből belefogott a babaruha-rendelésbe is.

„Már a várandósságom alatt is hobbiként űztem az online babaruha-vásárlást, de rutin híján, utólag rájöttem, hogy sokszor teljesen idióta darabokat vettem. Amikor a fashiondays.hu-n válogattam a ruhákat az anyák napi  baba-mama válogatásomhoz, már praktikus szempontokat is szem előtt tartottam. Egyébként pedig nem szeretem Lindát nagylánynak öltöztetni, tüllszoknyával, fejpántokkal. Hiszen olyan pici, most még nézzen ki babásan.”

Fejős Éva kislányával
Fejős Éva kislányával Fotó: fashiondays.hu.

A gyerkőc körüli teendők mellett mindkét sztármama tudatosan figyel arra, hogy futással vezesse le a felgyülemlett stresszt. Évának minden vágya, hogy a szülés után végre visszatérjen a napi 5-10 kilométer futáshoz, Csillának viszont már sikerült visszaintegrálni a sportot a hétköznapokba.

Beleestünk, mint Pilatesbe a Geszler
Geszler Dorottya volt már szépségkirálynő, és sikeres TV-műsorok háziasszonya is. Az RTL Klub Stíluskalauz című műsorában most kétszeresen is testhezálló szerepben láthatjuk viszont a mindig mosolygós Dorottyát, aki elárulja nekünk, hogy minek köszönheti tökéletes alakját.

„Milán korán kel, de korán is fekszik, így este a férjemmel jut időnk arra, hogy kettesben is legyünk. Nagyon aktív életmódot élünk, én hetente háromszor 1 órát futok és van egy futó babakocsink is, így ha kisüt a nap, a családdal együtt megyünk majd mozogni a Margit-szigetre. Emellett a legjobb lazítás, ha a nap végén elmegyünk Balázzsal a kedvenc sarki fűszeresünkhöz vacsorázni és beszélgetni.– mondta el Csilla.

Anyák napja alkalmából a két híresség inspiráló, tavaszi baba-mama válogatása április 20-tól közel egy hónapon keresztül elérhető a fashiondays.hu-n.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Egy napig biztosan szenvedünk!

Kedden egy napra nagyon elromlik az idő, ez pedig a kora nyárias húsvéti ünnep után még inkább kellemetlennek tűnik…

3 profi tipp a tavaszi életmódváltáshoz

Gyakran nemcsak a természet éled újjá a tavasz beköszöntével, hanem mi magunk is új erőre kapunk. A kellemes idő,…
1 / 1 478

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!