Facebook hozzászólás

Újra Pesten a sminktetoválók Celine Dionja

Kétnapos mesterképzést tart Budapesten Nataliya Yeremenko, akit világszerte a szálazott szemöldök királynőjének tartanak. Munkáját a magyar sminktetoválók is ámulattal figyelik, Patkós Alexandra ezért döntött úgy, hogy július 29-én és 30-án újra meginvitálja az észt származású hölgyet. Nataliya Yeremenko nevét a világon mindenhol ismerik. Képzésein állandó telt ház van, mert soha nem másol, hanem egyedi stílust teremt, ezért nyugodtan kijelenthető, hogy ő a világ legélethűbb szemöldöktetoválási módszerének a megalkotója. Világszerte több mint kétezer tanítványa van, és csak idén 15 országban tart előadást.

Patkós Alexandra sminktetováló specialista, a mesterképzés szervezője arról beszélt, Nataliya képes új stílusokat, ábrázolási módszereket honosítani a sminktetoválásban, és akár fél év leforgás alatt egy új technikát megalkotni.

Sminktetoválás 1, Kép: Alexandra Academy
Kép: Alexandra Academy

– Ha ez a géniusz alkot valami újat, akkor a híressé vált sminktetoválók is azonnal követik, és megtanulják módszereit, alkalmazzák stílusjegyeit. Bárki, aki látja a munkáit, alig akarja elhinni, hogy az szemöldöktetoválás, és nem eredeti szemöldök. A magyar sminktetoválók előtt hatalmas lehetőség nyílik meg most, hiszen első kézből, a mestertől leshetik el a titkokat – fogalmazott a szakember, akinél a hazai ismert sminktetoválók nagy része tanult vagy inspirációt szerzett.

Sminktetoválás 2, Kép: Alexandra Academy
Kép: Alexandra Academy

A szervezéssel kapcsolatban elmondta, sok odafigyelést igényel, de sok örömet is tartogat a számukra. Nataliyának is van menedzsere, és különleges kérései, amelyeket örömmel teljesítenek, hiszen nagy megtiszteltetés számukra másodszor is vendégül látni őt.

– Európában a legnagyobb mesterképzése a budapesti volt, itt volt ugyanis a legtöbb résztvevő, ezért örömmel jön vissza újra, hogy a két vadonatúj, 2018-ban kifejlesztett technikáját az elsők között a magyar sminktetoválóknak oktassa – tetette hozzá Patkós Alexandra.

Nataliya Yeremenko, Kép: Alexandra Academy
Nataliya Yeremenko, Kép: Alexandra Academy

A képzés első napján a W-Brows technika kerül terítékre, amely egy olyan realisztikus szálrendezésű szemöldök, melyet ámulattal csodálunk, kecses, hullámzó, elvékonyodó ívekkel és szálakkal, különleges színhatásokkal, púderszerű satírozásokkal, művészi aspektusokkal. A második napon Nataliya a Delicate Eyshadow-t, a satíros szemhéj technikát mutatja be, amelynek alkalmazásával elhagyható a szemceruza és a szemhéjpúder mindennapos használata. Nataliya Yeremenko arról is beszélt, hogy a magyaroknak nagy a tudásvágya, és több olyan tanítványa is akad hazánkból, aki sikeresen elsajátította a technikáit.

– A magyar sminktetováló mesterek rendkívül figyelmesek és előzékenyek, a kurzusaimon teljes erőbedobással dolgoznak, és minden feladatot maximális koncentráltsággal teljesítenek. Alig várom, hogy találkozzak az új diákjaimmal, és megnézzem, hol tartanak. Biztos vagyok benne, hogy sokat fejlődtek a magyarok, mert tavaly tehetséges emberekkel találkoztam, akik nyitottak voltak az újdonságokra – fogalmazott a mester.

A sminktetoválás legújabb trendjeivel kapcsolatban azt mondta, a kiváló minőség és a szép eredmény sosem megy majd ki a divatból.

– Igaz, hogy napjainkban rengeteg új technika és módszer jelenik meg a szakmában, de hiszem, hogy a mestereknek a természetességet, az esztétikusságot és az élethűséget kell szem előtt tartaniuk. A legnagyobb kihívás az, hogy megtaláljuk a megfelelő technikát a megfelelő bőrtípushoz. A legfontosabb, hogy olyan univerzális módszert találjunk, amely minden bőrtípuson megfelelő hatást ad vissza – tette hozzá “Celine Dion”.

Trendforduló a sminktetkóban

Többet fejlődött a sminktetoválás az elmúlt 5 évben, mint az azt megelőző két évtizedben. A szakmai és technológiai innovációk új stílust teremtettek, melyeknek fókuszában a személyre szabottság áll. A trend elterjedése azonban még évekig eltart a szakma hazai helyzete miatt.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Gyógynövényes gyógyerő

Hová is induljunk? A hegyekbe, a tengerpartra? A Balatonra, vagy valami egzotikus országba? És mit vigyünk…

Mama, dobja be a slusszkulcsot!

Az egyik legnehezebb, a mindennapi életet érintő döntés a demenciával élő emberekről gondoskodóknak, hogy vajon a…
1 / 1 491

CSALÁD

6 tipp a kutyás nyaraláshoz

A kutyák a legtöbb helyen családtagnak számítanak, akiktől nem szívesen válunk meg a nyaralások alkalmával sem, akár még külföldi célpont esetén sem. Az alábbiakban összeszedtük a…
1 / 139

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 144

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!