Facebook hozzászólás

Utolsó perces ötletek

Gondoltál már arra, hogy a játékok mellett vagy helyett idén valami igazán hasznosat is csempéssz a fa alá? Van pár igazán divatos tippünk arra az esetre, ha az utolsó pillanatban szeretnél beszerezni pár aranyos ruhát, kiegészítőt a legmenőbb téli trendekhez igazodva.

A gyerekeknek a játék az ideális karácsonyi ajándék – legalábbis sokan így gondolják. Akik már gyakorló szülőként készülnek az év egyik legszebb ünnepére, azok a már meglévő műanyagkacatok között botladozva talán elgondolkoznak azon, hogy ez valóban így van-e.

Pávatoll és hópehely a lakásba
Mindig van új a téli nap alatt. Az idei ünnepi trendek közt üdvözölhetjük a pávatoll színeit, a hópelyheket és a természetes anyagok térhódítását. Boncz Péter, a legismertebb barkácsáruházlánc szakértője tanácsokkal segít, hogy miképpen legyen hangulatos és trendi az idei karácsonyunk?

Hiszen egyre többször lehet arról hallani, hogy azok a gyerekek, akiknek kevesebb játéka van, és inkább a környezetükben található dolgokkal foglalják le magukat, tartósabban tudnak figyelni, jobb a képzelőerejük, az észlelésük és a motoros koordinációjuk is. A kisgyermekes szülők meg tudják erősíteni, hogy gyakran a legegyszerűbb és legváratlanabb dolgokkal tudják órákra, sőt napokra is elfoglalni magukat a kicsik.

Éppen ezért érdemes idén játék helyett olyan ajándékot keresni, ami egyszerre praktikus és szép is! A cuki gyerekruhák és cipellők, vidám mintás darabok éppúgy megörvendeztetik a legkisebbek szívét mint egy játék – ha ügyesen választunk. Stylistjaink összegyűjtötték a legizgalmasabb gyerekruhákat és kiegészítőket, amelyek bohókás stílusuknak köszönhetően ajándékként is megállják a helyüket. És, ha már úgyis válogatunk, miért ne kereshetnénk a szokásostól eltérő ajándékokat a nagyobbaknak is?

Ünnepi pulcsik, nemcsak ünnepi szezonra

Karácsonyi pulcsik, Kép: Fashion Days
Kép: Fashion Days

Kis kabátok nagy hidegre

Kis kabátok nagy hidegre, Kép: Fashion Days
Kép: Fashion Days

Meleg pizsamák esti bohóckodáshoz

Meleg pizsik, Kép: Fashion Days
Kép: Fashion Days

Klasszikus kiegészítők

Klasszikus darabok, Kép: Fashion Days
Kép: Fashion Days

Plusz 1 tipp: válassz valamit a nagyobbaknak is!

Ha már online rendelésre adod a fejed, akkor érdemes szétnézni a többi szekcióban is. Online személyre szabott ajándékokat is gördülékenyebben válogathatsz: nem kell a klasszikus nyakkendő, kesztyű és ing háromszögben mozogni.

Plusz ajándékötletek, Kép: Fashion Days
Kép: Fashion Days

Könnyen találhatsz olyan ajándékokat is, amelyek tényleg illenek ahhoz a családtaghoz, baráthoz vagy kollégához, akit szeretnél meglepni. Ha ismered az ízlését vagy tudod, hogy mit sportol, mi a hobbija, akkor nyert ügyed van. Egy különleges papucs az otthoni TV-nézéshez? Egy jó minőségű jóganadrág a sport szerelmeseinek? Egy kisebb ékszer a divatbolondoknak? Vagy egy különleges strandtörülköző a nyárimádóknak? És ez csak pár ötlet!…

Fenyő nélkül nincs karácsony
Minden évben az az érzése az embernek, mintha csupán pillanatok teltek volna el a legutóbbi Karácsony óta. Ha már számba vetted az év végi feladataidat, a lista tetején biztosan szerepel a karácsonyfa beszerzése is. Hiszen fenyő nélkül nincs Karácsony! Gondolkoztál már azon, hogy vajon miért pont egy fenyőfa mellett ünneplünk minden esztendőben? Egyesek szerint ennek a története még a keresztény hagyománynál is ősibb időkre nyúlik vissza, ám számos különböző történet kering a köztudatban ezzel kapcsolatban. Tarts velünk és lessünk be együtt a régmúlt karácsonyaiba!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz…
1 / 211

Receptek

HÍREK

1 / 1 146

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!